![]() | |||
|
Iepazīsties
440 lietotāji on-line
65 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
puuuka: jap...nu ko lai saku nevajag ņemt visu tik tuvu pie sirds,jo pa fikso uzmetot aci tavam foto tā vien liekas,kas mielojies ar gaļu.....un kurš tad arbūzasm vēl ko dzer pa virsu,arbūzs jau pats kā dzēriens:))))))
#2 2016-07-02 12:36 Anciite: Neļaunojos un neesmu dusmīga, bet šis ir lielisks paraugs tam, cik pavirši te viss tiek skatīts, cik " pa roku galam" te viss notiek.. JO cik esmu dzirdējusi - OHO, lai KAUT KO.. :))) sagrābstītu lielu piepūli nevajagot. :)))
#5 2016-07-06 09:55 mjamma: Arbūzs ar aukstu vodku. Ideāli! Pat labāk par sālītu gurķi.
Vecis kaut kur izrāvis citātu....no kādas filmas un mētājas, nedomājot. Es tikpat nedomājot pret tādu izturētos. #3 2016-07-02 18:27 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kas tā par baravikai līdzīgu sēni? (21)
Salasīju baravikām līdzīgas sēnes, tīrot pamanīju, ka kātiņš tāds smuki dzeltens, bet pēc laika palika zilgans. Vārītas ...
Krējuma izstrādājumi vien.kurā veikalā var nopirkt tīru ... (15)
Skaties kur gribi izstrādājumi vien.a kur tad krējums?
Kā izcept sulīgas kotletes? (43)
Lūdzu, vai padalīsieties ar maziņu, sulīgu kotletīšu recepti??? Esmu tādas ēdusi jaunībā, bet tas puisis savu noslēpumu ...
Tītara gaļas gatavošana (4)
Varbut kada padalitos ieteikumos, ka gatavot titara galu, lai ta nebutu tada sausa? un cik ilgi vispar sī gala termiski ...
Temperatūra un laiks elektriskajā gāzes plītī cepot ... (4)
Ieteicamās temperatūras un cepšanas laiks cepot piparkūkas gāzes plītīs ar elektrisko cepeškrāsni? |