|
Iepazīsties
420 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
puuuka: jap...nu ko lai saku nevajag ņemt visu tik tuvu pie sirds,jo pa fikso uzmetot aci tavam foto tā vien liekas,kas mielojies ar gaļu.....un kurš tad arbūzasm vēl ko dzer pa virsu,arbūzs jau pats kā dzēriens:))))))
#2 2016-07-02 12:36 Anciite: Neļaunojos un neesmu dusmīga, bet šis ir lielisks paraugs tam, cik pavirši te viss tiek skatīts, cik " pa roku galam" te viss notiek.. JO cik esmu dzirdējusi - OHO, lai KAUT KO.. :))) sagrābstītu lielu piepūli nevajagot. :)))
#5 2016-07-06 09:55 mjamma: Arbūzs ar aukstu vodku. Ideāli! Pat labāk par sālītu gurķi.
Vecis kaut kur izrāvis citātu....no kādas filmas un mētājas, nedomājot. Es tikpat nedomājot pret tādu izturētos. #3 2016-07-02 18:27 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Baraviku žāvēšana (11)
ir kādam kāda laba (un praksē izmantojama) metode, kā baravikas sažāvēt? var jau protams samarinēt, bet nav to ...
Sālītas vīnogu lapas (14)
Kādu vīnogu lapas, kurā laikā plūcamas un kā sagatavojamas ziemai? Meklēju internetā, tādu īsti precīzu recepti ...
Mērces tradicionāli miltu mērču vietā (14)
Sveiki, visu bērnību un arī jaunību esmu baudījusi un pati gatavojusi tradicionālās gaļas mērces ar miltiem un krējumu. ...
Ko darīt ar bebra gaļu? (13)
Tā ir sanācis , ka man ienācās pusbebrs bez astes. To mednieki paši savāca. Gaļas daudz, puskastrolis lielais. Man ...
Vai saldējamā kamerā var ziemai uzglabāt ar gaļu un rīsiem ... (12)
Vai pēc atsaldēšanas paprika nebūs beigta? |