![]() | |||
|
Iepazīsties
80 lietotāji on-line
73 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Vikinja: steikam svarīgi, lai Tu nopērc pareizo gaļu. kā arī, no pannas uzreiz jāpsniedz viesiem. Ja domā turēt kaut kur maliņā, siltumā, tad būs nevis steiks, bet gan pazole.
#1 2015-04-04 23:28 JurisK: Iipashi neekspirementee - peerc fileju, tad varbuut iznaaks. Cep ap 1-1.5 cm biezas shkjeeles ljoti karstaa eljljaa ljoti neilgi. Par to - no pannas uz shkjiivja - jauki jau, bet, ja labi izdevies, arii peec dienas buus miiksta taa shkjeeliite.
#2 2015-04-05 01:53 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |