![]() | |||
|
Iepazīsties
90 lietotāji on-line
90 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Marija_Anna: Nu ko es tev vēl teikšu, pagaidām Flotes iela ved šķēpeles un saņakātus kokus , smaržo pēc meža un Daugavas reņgēm , kuras uz mola citreiz izmet ( ko putneļi nenoknābā ) un papelēm. Un vēl , pēc putekļiem . Tagad gan ar vieglu sniega smaržu .
Kaviārs ēsts tā pasenāk , tāpēc ne smaržu , ne garšu īsti uz doto brīdi neizjūtu :) #2 2015-02-09 22:54 Noodles: Flotes ielas jūrnieku kojas tak vēl nav nolikvidētas?
Mēs tur ikru pankūkas mēdzām cept... #5 2015-02-09 22:57 Noodles: Kaviārs vislabāk sapas ar plānajām pankūkām un.. nujā, protams, ar burgundieti. Teiksim, "Russkij razmer" markā un formātā. :)
#6 2015-02-09 22:59 Marija_Anna: Stāv kā stāvējušas , tā bik paplukušas . Labi dzīvot vienmēr var izkārtoties , ja piedomā klāt :)
/ tas par zivju olu pankokiem / #7 2015-02-09 22:59
Pārējos 6 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā pagatavot Stūķi...? (5)
Vai protat pagatavot Stūķi..? Vēlams sīks un smalks apraksts.. ko un kā jādara...
Ka sauc lietuviesu edienu. (20)
Varbut kads zin,ka sauc lietuviesu edienu-kartupelu bumbinas ar galu vidu.
Kā pagatavot pareizi Stori. (7)
Gribēju nopirkt foreli,bet nbij,piedāvāja stori.Nopirku,bet nezinu,kā pareizi pagatavot.Varbūt kāds var ko ieteikt? |