![]() | |||
|
|
Iepazīsties
430 lietotāji on-line
61 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Marija_Anna: Lūdzu siļķes bildi studijā , vai iepakojuma EAN kodu .
Ir pieredzēts , ka siļķe no siļķes ļoti atšķiras un tas būtiski ietekmē gala garšu :) Pat neatceros , kā izskatās siļķe 1,4 kg ( bundžā , vai ?) #1 2014-12-20 19:02 v_s_o_p: siļķe ir ta pati renģe 1:5 mērogā , kas sarījās Omega3 kapsulas lielā daudzumā, vai arī speķi
#3 2014-12-20 19:15 fiffaaC: I poluchajetsja govno, izvinite... kakogo hrena tur taa suuda majoneeze vajadziiga, a???
#2 2014-12-20 19:13 v_s_o_p: standarta veida plastikāta iepakojums 1/4 kg lielveikalos. kādreiz siļķīti ņēmu RCT no spaiņem .. kādreiz bijas cool. mūsdienās "nesvaiguma" garša
#7 2014-12-20 19:42 Marija_Anna: :))
es par šo - http://kaija.lv/lv/products/9-1.php Tas ir domāts pēdējais produkts vai no 3 apakšējās rindas ? #6 2014-12-20 19:22
Pārējos 2 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā garšīgi pagatavot strauta foreli, lūdzu recepti. (4)
Man steidzami vajadzīga recepte, kā garšīgi pagatavot strauta foreli. Lūdzu, padalieties zināšanās!!!!!
Kūkas vai plātsmaizes recepte cilvēkam kam ir LAKTOZE. (8)
Palīdziet lūdzu ar kādu kukas vai plātsmaizes recepti priekš cilvēka kam ir LAKTOZE. Janjem vērā, ka nedriikst cukuru ...
Kā pareizi žāvēt veselu rukša cisku? (11)
Atceros bērnībā pieliekamajā vienmēr karājās rukša stilbs, gan ziemā gan vasarā. Vienmēr varēju no našķoties kamēr ...
Gaļa jāliek vārīties aukstā vai karstā ūdenī? (13)
Gatavoju kaulu buljonu kā dabisku līdzekli locītavām. Kādas piedevas ieteiksiet šim pasākumam?[brieža gaļa,kājas, galva] | ||||||||