![]() | |||
|
Iepazīsties
380 lietotāji on-line
67 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
v_s_o_p: Gars pārtop par receptūru, matēriju ar visām tām pieejamām zosīm un mandarīniem
#2 2014-12-06 19:29 fiffaaC: Man garsho ar kabachiem. Papriku, kabachus un siipolus sagriezj gabalinjos, pievieno cukuru, saali, ellju, tomaatu meerci un etikji, vaara, liidz kabachi mazliet miiksti, pilda burkaas.
#3 2014-12-06 19:30 Marija_Anna: kur tu biji rudenī ?
Tagad izejmateriāliem jau ir cena , tad bija viss par pusvelti :) Tomāti , paprika , burkāni ķiploki , sīpoli , sāls , pipari melnie , cukurs , eļļa , etiķis , bik tomātu mērce , ja ne asu , tad čili atliekam malā #7 2014-12-06 20:12
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Baraviku saglabāšana (12)
Meita salasīja baravikas un grib rīt vest uz Rgu, bet kādi pieredzējuši norada, ka tik ilgi turēt nevar un tās kļūs ...
Penčoki (10)
Jā, jā, penčoki....Savā laikā, vīramāte gatavoja-lieli pīrāgi, kurus vārija ūdenī, tad apcepa sviestā. BET, esmu ...
Vai var ar kaut ko aizstāt (augu, olīvu) eļļu salātos? ... (21)
Lasu salātu receptes, bet pat vienkāršākajai (kāposti un burkāni) iesaka lietot eļļu. Jebkurā eļļā (gan augu, gan ...
Rabarberu ievārījums (24)
Padzirdēju par tādu opciju kā rabarberu ievārījums, jāatzīst ne tāds kādreiz ir taisīts, ne garšots..Internetā virkne ...
Nēģu laiks (27)
Sākas nēģu laiks,paisuma viļņi dzen tos upē,debess ar mella pēc vella. Kādas un kur šobrīd ceptiem cenas? |