![]() | |||
|
|
Iepazīsties
80 lietotāji on-line
76 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
v_s_o_p: Gars pārtop par receptūru, matēriju ar visām tām pieejamām zosīm un mandarīniem
#2 2014-12-06 19:29 fiffaaC: Man garsho ar kabachiem. Papriku, kabachus un siipolus sagriezj gabalinjos, pievieno cukuru, saali, ellju, tomaatu meerci un etikji, vaara, liidz kabachi mazliet miiksti, pilda burkaas.
#3 2014-12-06 19:30 Marija_Anna: kur tu biji rudenī ?
Tagad izejmateriāliem jau ir cena , tad bija viss par pusvelti :) Tomāti , paprika , burkāni ķiploki , sīpoli , sāls , pipari melnie , cukurs , eļļa , etiķis , bik tomātu mērce , ja ne asu , tad čili atliekam malā #7 2014-12-06 20:12
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ingvers (17)
Lielveikalos nopērkamas svaigas ingvera saknes. Vai kāds var ieteikt, kā tās lietojamas - pie salātiem? kaltēt un ...
Vai sildīt ēdienu mikroviļņu krāsnī? (31)
Veselīgāk ēst aukstu ēdienu vai mikrovilnī sildītu? Iet runa par gatavu ēdienu :)
Latviešu nacionālie ēdieni. (46)
Brauc ciemiņš no Beļģijas.Interesē latviešu nacionālie ēdieni.Izņemot zirņus ar speķi neko citu nezinu.Help! | ||||||||