![]() | |||
|
Iepazīsties
50 lietotāji on-line
79 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
IngaGuna: sadomājusies kā nu sestdienas rīts būs īpaši garšīgs (un tā jau arī ir) bet saskumdināja neatbilstošā plīts virsma. Raizes vairs nav..
#2 2014-04-12 11:23 IngaGuna: nu ja, ka jāmet miers tam alumīnija aparātam. Jāturas pie vecu vecās metodes: uzlejamā kafija :)
#4 2014-04-12 11:31 sliktais: Vai arī jāmeklē kāda laba kafejnīca.Ja nu gadijumā uznāk lielais slinkums
#5 2014-04-12 11:34 celiniece: Vispār jau"džauzā" vārītai kafijai ir pavisam cits smeķis, neka automātā pagatavotai, vai vienkārši aplietai :)vai ta tiešām tik lielu skādi nodara???Var pamēģināt uzvārīt "mates"trauciņā, tam apakšiņa nav tik kantaina, un arī no cita materiala tas trauciņš:)
#6 2014-04-12 11:36 IngaGuna: iesaki, lūdzu kādu labu kafijas dzeršanas vietu ĀGENSKALNĀ-, vismaz pēcpusdien tur aizstaigātu, jo rīta kafiju dzeru uzreiz pamostoties, nekur nestaigāju
#7 2014-04-12 11:37
Pārējos 17 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Vai vīrieši šeit esošie taisa mājās ēst ? (32)
Vai šeit ir kāds kurš mājās taisa ēst ? Es sev vēletos vīrieti kuram patīk taisīt ēst ! Man patīk garšīgi un labi ...
Kā netralizēt mežacūkas specifisko garšu (35)
Man ir konservēta mežacūkas gaļa. Varbūt kāds var ieteikt, kā to pagatavot, lai pēc iespējas mazāk būtu jūtama ...
Kartupeļu biezputra - kādā veidā Jūs to gatavojat? (39)
Noskatījos vienu raidījumu ... Kā Pareizi jāgatavo kartupeļu biezputra... :) Tur bij teikts, ka vairums Cilvēku arī ...
Krimildes (6)
Padalies, lūdzu, ar pieredzi kā pareizi salīt krimildes. Vai ir nepieciešama termiskā apstrāde?
Balzāmetiķa izmantošana (6)
Jau kādu gadu man glabājas balzāmiskais etiķis un vairs nav ne jausmas kur to izamanto. Garša vēl tīri laba, vismaz ... |