![]() | |||
|
Iepazīsties
40 lietotāji on-line
111 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
makimote: Galotnē esošie āboli ātrāk par citiem pārgatavojas, sāk pūt un krīt zemē.... un tad notiek viss pārējais:)
#2 2014-03-07 11:54 Deisa: Labākie ir tie, kas ir gatavi tad, kad kāds grib ābolus, un nav obligāti tiem jābūt galotnē, primāri paņems tos, kas nav tik augstu uzlīduši, bet arī izskatās labi. Bet puvušos nelasa slinkie, tos lasa tie, kas grib zaptītē izvārīt - jo tie nav tik skābi.
#3 2014-03-07 12:36 ieva292: Daudz pelavu jāpārlasa, lai no pelavām atraktu tīrradni, bet tas ir to vērts! Visi pārējie nav uzmanības cienīgi, bet tikai garāmgājēji!
#5 2014-03-07 12:43 vidzemniece12: Tā īsti šai domai negribētu vis piekrist - ja jau kāds ļoti vēlēsies, tad uzkāps pēc tā ābola arī galotnē. Viss ir atkarīgs no gribēšanas....jā un no varēšanas arī...:))
#6 2014-03-07 13:07
Pārējos 16 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |