![]() | |||
|
Iepazīsties
340 lietotāji on-line
63 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
mieru_tikai_mieru: majonēze ir ēdama? Liec krējumu. Vai olīveļļas+citronu sulas maisījumu.
#3 2013-11-15 09:02 dogville: Helmans,jo neatsulo...kaapeec.lai majoneeze nebuutu eedama?...tikai,ja probleemas ar lieko svaru un slinkums izkusteeties lieku reizi.
#5 2013-11-15 11:14 balons: Visas atbildes ir ieskaitas :D bet noteikti pameginasu ar oliv elju un citronu nja tas nav meginats.
Es parasti izvelos majonezi ar tomatiem jo krejums ir maigs bet tomati skabeni lidz ar to sanak saldskabi kas man ne ipasi . Parasti pielieku vel kiplokus un sarivetu ingveru ta ir mana recepte . provansas majoneze kura tad ir ista jo sobrid ir voldovun spilvas variants . kurs tad ir labaks ? #6 2013-11-15 18:01 Marija_Anna: Spilvas majonēzi no paciņas , ne burkas. Nedaudz . Plus krējums un piedevas.
#7 2013-11-15 20:21
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |