FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 Chiiba,  11-08-2013 17:31 4  30

Ķirbja biezzupa -> ņammmmmm gardi :D

Pasaulē lielākā oga, kas tepat pieejama un bagāta ar vērtīgām uzturvielām. Laba recepte :D Man sanāca :D http://www.receptes.lv/receptes/kirbja-biezzupa-1/ " Uzturā lietojamas ir visas ķirbja sastāvdaļas, ieskaitot ziedus un stīgas. Ķirbja mizā ir vielas, kas stiprina matus, nagus un zobus. Samalta vai rīvēta tā ir izmantojama tāpat kā augļa mīkstums. Gandrīz visi izmet ķirbja viduci, kas līdzinās švammei. Bet tas ir izmantojams mugurkaula un locītavu masāžām, ādas kopšanā kā losjons, jo ir pilns ar bioloģiski aktīvām vielām un ļoti tīru ūdeni. Ārstniecībā tas ir līdzeklis ādas izsitumu un ekzēmu dziedēšanai. Sēklas ir jebkura auga esence, tāpēc tās noteikti ir jāizmanto uzturā! Eļļa, kas ir sēklās, eļļo un uztur labā stāvoklī locītavas, atjauno gļotādu mitrumu un ir labs onkoloģisko slimību profilakses līdzeklis. Lietojot sēklas mitrā un aukstā laikā, tās veicina siltuma sajūtas rašanos. Lobītas ķirbju sēklas satur kukurbitacīnu, kas iznīdē dažādus vēdera parazītus, cērmes, spalīšus. " citāts ņemts no: http://www.irlaiks.lv/drinks/otherdrinks/juices/article.php?id=26290
Labākā lieta ko darīt Rīgas svētkos :D Pietiks strādāt :D
citi ieraksti Chiiba d-grāmatā
Komentāri
janisb: No ķirbjiem vienīgais lietojamais uzturā ir sēklas, visu pārējo jalidina miskastē, nu labi kādu nelielu daļu var iemarinēt :D
#1
2013-08-11 17:38
Chiiba: Kāds i zinātniskais pamatojums? :P
#2
2013-08-11 17:40
janisb: Zinātniskais pamatojums ir tāds, ka viss garšīgais ir kaitīgs veselībai :D
#3
2013-08-11 17:51
Chiiba: phe :P
#4
2013-08-11 17:52
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Iesakiet garšīgu maizi (40)
Tas ir vienkārši pisec. Veikalā vairs nav iespējams nopirkt garšīgu maizi, kura negaršotu pēc švammes, nebūtu saldena, ...
Jēra ciskas gatavošana (9)
Kā pagatavot jēra cisku? Uzdāvināja man uz Jāņiem, nezinu ko iesākt?
Kā pagatavot Canneloni? (11)
Mēģināšu pagatavot Canneloni. Internetā salasījos un saskatījos dažādus veidus. Radās jautājumi: 1. Kā dariet ar ...
Kā panākt lai ābolu ievārījums neoksidējas (5)
Kādu vielu ir jāpievieno ābolu ievārījumam, lai tas neoxsidējas, nepaliek brūns. Esmu redzējusi tādus gaiši zaļganus ...
Griķu milti (3)
ļoti garšo biezputra no griķu miltiem. Kur tos var nopirkt ?

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅