![]() | |||
|
Iepazīsties
80 lietotāji on-line
80 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Lisbeta: kāds dakteris stāstīja, ka katru gadu esot 4-6 cilvēki, kuriem no pārēšanās svētkos plīstot kunģis
#1 2012-12-28 10:58 dogville: vienmeer atradiisies jukushie,bet raidiijumaa par izrijeejiem un negausiigiem bezsmadzenju radiijumiem,kuriem svesha eesanas kultuura,tika pasludinaati visi dumjie LV iedziivotaaji:))
#2 2012-12-28 11:02 taizelis22: Divas resnas dietologjes maaca tievos eest...Sikologu un dietologu mums savairojies vesels bars,kaskauna neprot:))))
#3 2012-12-28 11:13 dogville: nu es saprotu,ka tur vareetu buut kaads noruupeejushos fanu pulcinsh...bet,raidiijums,kursh domaats visai plashai auditorijai(pati gan reti Radio1 klausos)bija ietureets pamaacoshi viizdeguniigaa tonii-tipa,dumjie latvieshi,kas neko labaaku par karbonaadi ar shtoveetiem kaapostiem un rosolu nav redzeejushi:))
#5 2012-12-28 11:18 gravieris: kauns jau atzīties,bet arī es reizi mūžā esmu dēļ pārēšanos vizinājies uz 1.slimnīcu ar ātro palīdzību tieši jaungada naktī.12 ēdieni katrā mājā,kur toreiz nācās ciemoties un zirņu bļoda,kuru noteikti līdz pusnaktij bij jāiztukšo mani gandrīz piebeidza.
#4 2012-12-28 11:17 dogville: bonus par drosmi atdziities:))...bet to nu es nesaprotu,kaa var eest vairaak par vajadziibu?
#6 2012-12-28 11:20 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā izvairīties no paģirām? (26)
Ļoti veca un parbaudīta galda gudrība- lai nebūtu grūtības nākošajā dienā, svinībās dzērieni jālieto no vājāka uz ...
Est taisīšanas raidījumi (20)
Jūs ņemat par pillu ēst taisīšanas raidījumus? Tās receptes tiek liktas lietā. Kančevoska zaķis, Sirmais? Priekš ...
Pesto mērce (21)
Vai kāds(a) varētu ieteikt kādu progresīvāku metodi, kā sasmalcināt baziliku pesto mērcei?..... |