![]() | |||
|
Iepazīsties
440 lietotāji on-line
67 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kafija melna kā mafija... (19)
Vai tā ir taisnība, ka kafijai berot klāt kafijas koka samaltas mizas un to tirgo kā kafiju? Ko tad īsti mēs tur dzeram ...
Sarkanās jāņogas, receptes (15)
Ui, nju padalieties, virtuves expert/es /ti, ko vēl bez želejas un sulas var tādu feinu uzvērpt no sarkanajām jāņogām?:)
Kāpēc visi pudeļu ali ir gāzēti? (29)
Atceros, ka padomju laikos gāzēja limonādes, bet ne alu. Vai, varbūt, kļūdos? Mūsu senči tak arī negāzēja alu, ko ...
Cik ilgi jācep šampinjoni? (5)
Cik ilgi uz pannas būtu jācep šampinjoni, lai būtu gatavi un nebūtu pārdedzināti?
Gaileņu gatavošana (9)
Bāc!Pēkšņi pilna māja ar gailenēm! Ko var garšīgu pagatavot no gailenēm tūlītējai ēšanai? (ne ziemas konservus) |