![]() | |||
|
|
Iepazīsties
250 lietotāji on-line
67 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
agraa: njaa, pie šnapsa laba uzkoda izpaliek :))
Saproti, cik nožēlojama mana dzīvē pasaules nostūri, ko sauc par Rīgu :)) jo ne vienu ,ne otru nelietoju :)) #1 2012-09-26 22:37 Gargona: Parsmejos, paldies, eziCs...es tev ka vienmer, varu kadu abolu piedavat, bumbieres jau beidzas...ir vel gurki un tomati, a, ja, sipoli un kjiploki...nez vai tos EziCs ed?;)
#5 2012-09-26 22:41
Pārējos 19 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā iemācīties gatavot ēst? (14)
protu tikai uzvārīt griķus,uzcept kartupeļus un olas,bet labāk gan man patīk,ja ēdienu gatavo citi,kaut arī tagad tas ...
Kuka Pavlova. (17)
Vai seit ir kads konditors un var pastastit man dazus knifus. Ieprieks cepu gazes pliti un man vnm sanaca superiga ...
Marinēta paprika (8)
Atradu recepti, ko kādreiz pierakstīju no raidījuma "Pagrabā pie Bez tabu". Vai esat gatavojuši papriku ziemai, bez ...
Lieldienu rauga pīrāga recepte (5)
Kaut kur lasīju, ka Lieldienās gatavo parastu rauga pīrāgu (ne ļoti saldu)? Kāda varētu būt recepte?
Negaršīga vītināta zivs, kā izlietot? (16)
Draugi atveda ciemakukulī vītinātu zivi. Pagaršoju, un sapratu,ka kaut kas īsti nav kā vajag, garšvielu par maz, vai ... | ||||||||