![]() | |||
|
Iepazīsties
510 lietotāji on-line
117 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
v_s_o_p: Piekrītu, vienīgi nevajag izmantot piensaimnieka izstrādājumu Dzintars ar baraviku garšu :)
#2 2012-09-07 22:44 diaanna: Augu un dzīvnieku taukus jaukt vienā ēdienā nav pareizi. Nezinu, kāpēc, bet tas tā ir...kaut kur lasīju.
#4 2012-09-07 22:48
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Alus piegāde mājās. (31)
Dārgās sievietes! Ja jūsu mīļotajam vīrietim būtu brīvs vakars(jūs vēl darbā) un viņam būtu aptrūcies aliņš, vai jūs ...
Skābeņu zupa (16)
Vai kāda varētu paskaidrot kurā brīdī skābenes klāt jāliek? ieliekam katlā zaaveetu gaļu, tad saujiņa putraimu un ...
Kur Rīgā nopirkt piena pulveri un kviešu saldskābmaizi? (2)
Kur Rīgā nopirkt piena pulveri un kviešu saldskābmaizi?
Sēņu sālīšana, skābēšana (11)
Padalieties ar savām zināšanām sēņu sālīšanā,skābēšanā utt, tikai negribu marinēt:) Vakar divus grozus ar bērzlapēm ...
Brieža, aļņa vai stirnas gaļas pagatavošana (7)
Sniedziņš ir uzsnidzis, un mednieki nes mājās medījumus. Iesakiet, lūdzu, kādu recepti, ko un kā pagatavot no brieža, ... |