![]() | |||
|
|
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
129 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
v_s_o_p: Piekrītu, vienīgi nevajag izmantot piensaimnieka izstrādājumu Dzintars ar baraviku garšu :)
#2 2012-09-07 22:44 diaanna: Augu un dzīvnieku taukus jaukt vienā ēdienā nav pareizi. Nezinu, kāpēc, bet tas tā ir...kaut kur lasīju.
#4 2012-09-07 22:48
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
ko ieteiksit jaunizceptam vegetārietārietim? (22)
Par galas neēshanu esmu domājis gana sen, bet nu apstākli sagriezās tā, kajau 2 mēneshus galai saku - nē. Vis ir ...
Pēdējā laika gastronomiskie atklājumi (29)
Sakārojās kaut ko garšīgu, bet pati nesaprotu, ko, gribas ko jaunu- varbūt kāds var padalīties ar kādu nesen izmēģinātu ...
Kā gatavot un glabāt smiltsērkšķu sulu? (2)
Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu? | ||||||||