FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 v_s_o_p,  07-09-2012 22:18 10  37
Sviestbeku zupa

Sviestbeku zupa

Baraviku un citu sēņu zupa nestāv blakus, tai nepiemīt īpašs sviesta bekām raksturīgs garšu “spektrs” ..

Ko mēs rīkojamies. Mēs sagriežam(nesmalcinām!, atbrīvojot tās no plēvēm, virsdaļas un apakšdaļas) sviestbekas un liekam tās vārīties(15-20min.) “Buljonam” pievienojam kartupeļu kubiciņus. Ko mēs darām tālāk. Pannā, augu eļļā mēs apcepam sasmalcinātu sīpolu. Tiklīdz sīpols “ieņems“ “dzintara krāsu” pievienojam karoti miltu”(1 deserta karote). Šo maisījumu mēs karsējam ~1,5 min. intensīvi maisot. Pēc tam šo maisījumu mēs “nosūtam” zupas katlā un samaisām. Tiklīdz kartupeļi būs gatavi, noņemam katlu no plīts , “noslīcinām” zupā 1/5 paciņas sviesta. Zupa gatava. Lietot ar 25% krējumu..
Vēl nesen lika par sevi atgādināt Izcils pasodoble izpildījums
citi ieraksti v_s_o_p d-grāmatā
Komentāri
flame528: Krējuma vietā var pielikt sieru dzintars,garša un konsistence super.
#1
2012-09-07 22:37
v_s_o_p: Piekrītu, vienīgi nevajag izmantot piensaimnieka izstrādājumu “Dzintars ar baraviku garšu” :)
#2
2012-09-07 22:44
flame528: Tikai klasiskas vērtības.
#3
2012-09-07 22:46
diaanna: Augu un dzīvnieku taukus jaukt vienā ēdienā nav pareizi. Nezinu, kāpēc, bet tas tā ir...kaut kur lasīju.
#4
2012-09-07 22:48
ZIVE9: Nelabojams vecpuisis ! :))
#5
2012-09-07 23:06
v_s_o_p: Labojams :)
#6
2012-09-07 23:21
ZIVE9: Nu tad- Labojies ātrāk!!!!:)
#7
2012-09-07 23:22
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

ko ieteiksit jaunizceptam vegetārietārietim? (22)
Par galas neēshanu esmu domājis gana sen, bet nu apstākli sagriezās tā, kajau 2 mēneshus galai saku - nē. Vis ir ...
Mazsālīts lasis (27)
kādās proporcijās jāliek tā sāls un cukurs???
Pēdējā laika gastronomiskie atklājumi (29)
Sakārojās kaut ko garšīgu, bet pati nesaprotu, ko, gribas ko jaunu- varbūt kāds var padalīties ar kādu nesen izmēģinātu ...
Kā gatavot un glabāt smiltsērkšķu sulu? (2)
Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu?

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅