![]() | |||
|
Iepazīsties
480 lietotāji on-line
71 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
snamlet: Ak, jā..pavisam piemirsu...
Cukkini sagriežu mazos gabaliņos (1,5 kg) un sautēju 100 ml ūdens apm. 15 min. Otrā katliņā 70 ml ūdenī lieku smalki sagrieztu lielu citronu ar visu mizu + ingvera sakni (50 gr) notīrītu un sarīvētu uz smalkas rīves + 300gr cukura. Kārtīgi izsautēju (lieliska smarža) apm. 20 min un tad pielieku klāt cukkini masai un uz lēnas uguns visu sautēju kopā līdz kamēr viss ir mīksts. Tad atdzesēju un ja patīk, blenderī sablenderēju un pirms saliet burkās, vēlreiz uzkarsēju un pielieku klāt kanēli. Bet ir ļoti jāuzmanās ar ingvera daudzumu..es maķenīt pāršāvu pār strīpu...nu man jau garšo tāds kreptīgāks! #2 2012-08-30 19:43 _CatNap: brīdinu - šito šatniju es vēl nevārīju, bet stāv man virtuvē uz plauktiņa recepte, lai kādu vakaru pamēģinātu:
Vajag: 1.4kg cukīni, nomizots, atsēklots, sasmalcināts ap 1cm kubiņos 1.8kg cukurs 25g ingvera, sarīvēta 2 citronu miza un sula 1 apelsīna miza un sula uz cukīni uzber ap 1/2 kg cukura, atstāj pa nakti Ingveru ar tām citronu un apelsīna mizām ieliek plānas zeķes pēmērcējas. vāra~ 1/2 h cukīni, sulas, un atlikušo cukuru uz lēnas uguns (kamēr cukīni kļūst caurspīdīgi) izmet zeķi, saliek zapti burciņās. #6 2012-08-30 20:00
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko ērti gatavot kopā ar ciemiņiem? (15)
Varbūt kāds var padalīties ar idejām, ko ir interesanti gatavot vairākiem cilvēkiem kopā? Tiek plānots tusiņš ne ar ...
Abolu sagatavošana glabāšanai uz ziemu (17)
It ka atceros visu, bet...............vecums nenak viens ? Obligati, ziemai saglabasanai sagatavojamie aboli ...
Trusis (8)
Vai kāds nevar ieteikt vienkāršu un labu recepti truša pagatavošanai no personīgās pieredzes? |