FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 snamlet,  30-08-2012 19:31 14  37

Cukkini, ingvers, citrons...


Šoreiz par praktiskām lietām....lūdzu padalīties pieredzē kā gatavojat ievārījumu no cukkini, ingvera un citrona?
Sagatavoju...garšo lieliski, bet varbūt ir kāda vēl recepte? vai kāda nianse vēl klāt? Rudens...ziema nāks un arī iesnas var gadīties...un tāpat vien panašķoties...
Dzīves dejas virpulī... Dažiem labiem draugiem gribu teikt....
citi ieraksti snamlet d-grāmatā
Komentāri
Tessa: savejo jau arii uzraksti))
#1
2012-08-30 19:33
snamlet: Ak, jā..pavisam piemirsu...
Cukkini sagriežu mazos gabaliņos (1,5 kg) un sautēju 100 ml ūdens apm. 15 min. Otrā katliņā 70 ml ūdenī lieku smalki sagrieztu lielu citronu ar visu mizu + ingvera sakni (50 gr) notīrītu un sarīvētu uz smalkas rīves + 300gr cukura. Kārtīgi izsautēju (lieliska smarža) apm. 20 min un tad pielieku klāt cukkini masai un uz lēnas uguns visu sautēju kopā līdz kamēr viss ir mīksts. Tad atdzesēju un ja patīk, blenderī sablenderēju un pirms saliet burkās, vēlreiz uzkarsēju un pielieku klāt kanēli. Bet ir ļoti jāuzmanās ar ingvera daudzumu..es maķenīt pāršāvu pār strīpu...nu man jau garšo tāds kreptīgāks!
#2
2012-08-30 19:43
Tessa: ne,es pas)) es vienkarshakas lietas samuchkaju.
#3
2012-08-30 19:56
snamlet: Tas ir kā?
#4
2012-08-30 19:57
Tessa: nu,tur krizdoles ar janjogam un aprikozem vai bruklenes ar aboliem))
#5
2012-08-30 19:58
_CatNap: brīdinu - šito šatniju es vēl nevārīju, bet stāv man virtuvē uz plauktiņa recepte, lai kādu vakaru pamēģinātu:
Vajag:
1.4kg cukīni, nomizots, atsēklots, sasmalcināts ap 1cm kubiņos
1.8kg cukurs
25g ingvera, sarīvēta
2 citronu miza un sula
1 apelsīna miza un sula
uz cukīni uzber ap 1/2 kg cukura, atstāj pa nakti
Ingveru ar tām citronu un apelsīna mizām ieliek plānas zeķes pēmērcējas.
vāra~ 1/2 h cukīni, sulas, un atlikušo cukuru uz lēnas uguns (kamēr cukīni kļūst caurspīdīgi)
izmet zeķi, saliek zapti burciņās.
#6
2012-08-30 20:00
_CatNap: oi, atvainojos par drukas kļūdām - dikti nemīlu pārlasīt, kad rakstu.
#7
2012-08-30 20:01
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Cidoniju vīns (11)
Vai kāds man var, lūdzu, izstāstīt, kas man ir jādara, lai dabūtu vīnu.. ?(google neko jēdzīgu neatradu) Man ir 2L ...
Konservēšana ziemai plastmasas traukos (10)
Vai drīkst ievārījumus , marinēšanas , skābēšanas , sālīšanas galaproduktus ziemai glabāt nevis stikla burkās , bet ...
Piparkūkas - mīkstās, mutē kūstošās! (15)
Kā pagatavot tādu mīklu, lai piparkūkas būtu NEVIS trauslas, kraukšķīgas (te pameklējot, visas receptes spiež uz ...
Rabarberi - ko no tiem pagatavot? (14)
Rabarberu daudz.Rabarberus savā sulā jau sagatavoju. Vai ir vēl kādi padomi?
Kādas atsauksmes Īru liķierim? (10)
Jau sen uzmetu aci uz Īru liķieri, kas ir 2 vienā ( ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅