![]() | |||
|
Iepazīsties
300 lietotāji on-line
74 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Kuminjsh: Zaļumus (pētersīļus, baziliku, utt) vairāk, piparus, lauru lapas (tās vispār simboliski), safrānu mazāk. Bet vispār uz aci - eksperimentēt, kā pašam labāk patiks;)
#2 2012-07-16 12:04 spriganaa: Tas hmelis - čumelis tiešām ir viena no labākajām garšvielām, neder tikai ogu ķīselim. :D Es gan negatavoju, bet pērku. Pašas gatavotais droši vien ar 5 zvaigznītēm vērtējams. ;)
#5 2012-07-16 17:13 Kuminjsh: Vienīgais lietojamais bija Polijā gatavots, ja nekļūdos "Cikory" vai kaut kā tā saucās, tagad sen nav redzets.
Ar 11 zvaigznītēm no 10 iespējamām!;D #6 2012-07-16 20:43 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā nesaplēšot izņemt iepakojumā ielipušas olas? (9)
Viena ola ieplīsusi, iztecējusi pa visu kartona kastīti un pāris dienu laikā iecementējusi pārējās olas. Kā viņas ...
Slovākijas virtuve (16)
Kas jums vislabāk garšoja Slovākijā (tiem, kas tur bijuši)? Ko iesakāt nogaršot no nacionālās virtuves?
Kabači .. kur likt? (16)
Vēlos kādas interesantas receptes, kurās iesaistīti kabači. Tik ne tipiskos kabaču ikrus, vēlams kaut kas cits ... |