![]() | |||
|
|
Iepazīsties
340 lietotāji on-line
99 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Kuminjsh: Zaļumus (pētersīļus, baziliku, utt) vairāk, piparus, lauru lapas (tās vispār simboliski), safrānu mazāk. Bet vispār uz aci - eksperimentēt, kā pašam labāk patiks;)
#2 2012-07-16 12:04 spriganaa: Tas hmelis - čumelis tiešām ir viena no labākajām garšvielām, neder tikai ogu ķīselim. :D Es gan negatavoju, bet pērku. Pašas gatavotais droši vien ar 5 zvaigznītēm vērtējams. ;)
#5 2012-07-16 17:13 Kuminjsh: Vienīgais lietojamais bija Polijā gatavots, ja nekļūdos "Cikory" vai kaut kā tā saucās, tagad sen nav redzets.
Ar 11 zvaigznītēm no 10 iespējamām!;D #6 2012-07-16 20:43 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko izveidot no pačarana? (23)
Man te nesen kolēģis no Spānijas atveda prezentu - vietējo nacionālo dzērienu pačaranu. Tas tāds uz anīsa bāzēts ...
Zinaajaat par eediena piegaadeem? (31)
Nesen uzzinaaju...noshokeeja biski infa..tagad visi pasuuta eedienu caur bolt un wolt..vai ne?.tad luuk bolt no ... | ||||||||