FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 Kuminjsh,  15-07-2012 14:06 14  26

Kafija

Tā kā pēdējos pāris gadus kafiju dzeru šausmīgi reti, tad man tā vairs lāga negaršo.
Bet ja aplejamai kafijai pieber šķipsniņu sāls, šķipsniņu kardamona un mazbikuciņ kanēļa, tad jau iedzert var;)
Kačīši Hehe;>
citi ieraksti Kuminjsh d-grāmatā
Komentāri
dogville: Vajag mācēt labas lietas tā samaitāt:))
#1
2012-07-15 14:14
Kuminjsh: Bet Tu pagaršo kādreiz pirms kritizē;P
Kad es pirmo reiz izlasīju vienā ēstgatavošanas grāmatā par sāli pie kafijas, domāju, ka autors ir kukū, bet pameģināju un sapratu, ka šķipsniņa sāls "atver" kafijas garšu. Tieši tāpat kā nevar turku kafiju bez cukura dzert, tad arī nav pareizā garša.
#2
2012-07-15 14:39
Ari_iwars: Hmm, kardamons un kanēlis? jāpamēģina! Es gan parasti lieku 3 graudiņus sāli, naža galu kanēli un pustējkaroti medus
#3
2012-07-15 15:55
Kuminjsh: Vēl var arī kakao piebērt vai vaniļas cukuru - es parasti pamainu piedevas;)
#5
2012-07-15 16:17
dogville: ar sāli padomju laikos bija modē kafiju dzert,bet kanēlis man vispār nekādā veidā netīk...
#4
2012-07-15 16:05
Kuminjsh: Es laikam neesmu tik veca, lai zinātu, kas bija modē padomju laikos:)))
Ja kāda garsviela nepatīk, tātad nav pareizā veidā un dozās ta izmantota. Piemēram, liellopu gaļai kanēlis lieliski der:)
#6
2012-07-15 16:18
Ari_iwars: Tais padomijas laikos to kafiju ar sāli sauca "Jūrnieku gaumē", un to sāli bēra stipri vairāk garšai (cukura vietā), nevis aromātiskākai un izteiktākai kafijas garšai
#7
2012-07-15 16:37
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Rūpnieciski ražoti saldumi (15)
Cik veselīgi ir rūpnieciski ražoti saldumi, kam pievienotas dažādas E vielas un konservanti. Kāpēc tos ražojam savam ...
Kā gatavot un glabāt smiltsērkšķu sulu? (2)
Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu?
Kā pagatavot kremu no biezpiena un svaigām ogām? (2)
Esmu ēdusi kremu, kurā bija zemenes,ķirši.bija garšīgs. Pati neprotu pagatavot. Vai kāds neieteiktu recepti.
makarūni (macaroons) (10)
nejaukt ar pastām (makaroniem). lūdzu padalīties ar makarūnu pagatavošanas metodēm. uz gogles tanti nesūtīt - lasīt ...
Spinātu pagatavošana (12)
Ir spināti. Kā pagatavot pie pusdienām?

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅