![]() | |||
|
|
Iepazīsties
90 lietotāji on-line
100 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Kuminjsh: Bet Tu pagaršo kādreiz pirms kritizē;P
Kad es pirmo reiz izlasīju vienā ēstgatavošanas grāmatā par sāli pie kafijas, domāju, ka autors ir kukū, bet pameģināju un sapratu, ka šķipsniņa sāls "atver" kafijas garšu. Tieši tāpat kā nevar turku kafiju bez cukura dzert, tad arī nav pareizā garša. #2 2012-07-15 14:39 Ari_iwars: Hmm, kardamons un kanēlis? jāpamēģina! Es gan parasti lieku 3 graudiņus sāli, naža galu kanēli un pustējkaroti medus
#3 2012-07-15 15:55 Kuminjsh: Vēl var arī kakao piebērt vai vaniļas cukuru - es parasti pamainu piedevas;)
#5 2012-07-15 16:17 dogville: ar sāli padomju laikos bija modē kafiju dzert,bet kanēlis man vispār nekādā veidā netīk...
#4 2012-07-15 16:05 Kuminjsh: Es laikam neesmu tik veca, lai zinātu, kas bija modē padomju laikos:)))
Ja kāda garsviela nepatīk, tātad nav pareizā veidā un dozās ta izmantota. Piemēram, liellopu gaļai kanēlis lieliski der:) #6 2012-07-15 16:18 Ari_iwars: Tais padomijas laikos to kafiju ar sāli sauca "Jūrnieku gaumē", un to sāli bēra stipri vairāk garšai (cukura vietā), nevis aromātiskākai un izteiktākai kafijas garšai
#7 2012-07-15 16:37
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Boles recepte (7)
Boles recepte kādiem 10 cilvēkiem. Vai kāds var pakonsultēt? varbūt zin kur meklēt?
FOLIJa/s (14)
:)) kad naff par ko domāt,tad sākas :)) pirmkārt /bet tas ir mazsvarīgi / folija vai folijs??? cilvēki strīdas uz ...
Mazāk kaitīgie gardumi (28)
Kas ir veselībai mazāk kaitīgie saldumi/gardumi? Ar ko jūs našķējaties, kad sagribas ko saldu? :)
Kā oriģināli pagatavot zivis? (10)
Kā var sakarīgi pagatavot zivis? Receptes dikti vienveidīgas. Uzturā vajag, bet viss, ko līdz šim esmu ēdusi, man ... | ||||||||