![]() | |||
|
Iepazīsties
50 lietotāji on-line
74 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Kuminjsh: Bet Tu pagaršo kādreiz pirms kritizē;P
Kad es pirmo reiz izlasīju vienā ēstgatavošanas grāmatā par sāli pie kafijas, domāju, ka autors ir kukū, bet pameģināju un sapratu, ka šķipsniņa sāls "atver" kafijas garšu. Tieši tāpat kā nevar turku kafiju bez cukura dzert, tad arī nav pareizā garša. #2 2012-07-15 14:39 Ari_iwars: Hmm, kardamons un kanēlis? jāpamēģina! Es gan parasti lieku 3 graudiņus sāli, naža galu kanēli un pustējkaroti medus
#3 2012-07-15 15:55 Kuminjsh: Vēl var arī kakao piebērt vai vaniļas cukuru - es parasti pamainu piedevas;)
#5 2012-07-15 16:17 dogville: ar sāli padomju laikos bija modē kafiju dzert,bet kanēlis man vispār nekādā veidā netīk...
#4 2012-07-15 16:05 Kuminjsh: Es laikam neesmu tik veca, lai zinātu, kas bija modē padomju laikos:)))
Ja kāda garsviela nepatīk, tātad nav pareizā veidā un dozās ta izmantota. Piemēram, liellopu gaļai kanēlis lieliski der:) #6 2012-07-15 16:18 Ari_iwars: Tais padomijas laikos to kafiju ar sāli sauca "Jūrnieku gaumē", un to sāli bēra stipri vairāk garšai (cukura vietā), nevis aromātiskākai un izteiktākai kafijas garšai
#7 2012-07-15 16:37
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Rūpnieciski ražoti saldumi (15)
Cik veselīgi ir rūpnieciski ražoti saldumi, kam pievienotas dažādas E vielas un konservanti. Kāpēc tos ražojam savam ...
Kā gatavot un glabāt smiltsērkšķu sulu? (2)
Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu?
Kā pagatavot kremu no biezpiena un svaigām ogām? (2)
Esmu ēdusi kremu, kurā bija zemenes,ķirši.bija garšīgs. Pati neprotu pagatavot. Vai kāds neieteiktu recepti.
makarūni (macaroons) (10)
nejaukt ar pastām (makaroniem). lūdzu padalīties ar makarūnu pagatavošanas metodēm. uz gogles tanti nesūtīt - lasīt ... |