![]() | |||
|
Iepazīsties
320 lietotāji on-line
74 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Vucis: Es parasti klāt lieku papriku, čili piparu, labi daudz burkānus apcepu un izsautēju - tie dod vienreizēju krāsu, tumīgumu un maigu piegaršu. Zupai jābūt tādai, ka vaidziņi nosvīst. Garšīgi, ja pa virsu pārkaisa rīvētu Paramzāna sieru un baziliku.
Ja sanāk par šķidru, viena pavāre ieteica uztumēt ar rīvmaizi /ko starp citu, pievieno arī Boloņas mērcei/. Pasniedz ar ķiploku sviestā apceptu baltmaizīti. #1 2012-04-30 15:39 Mare: Jā, versijas ir dažādas - katrai saimniecei sava :) Ir ēsta arī variācija ar kokosa pienu.
#3 2012-04-30 22:47 never_pa: es savukārt taisu vairākos variantos - vasarā pielieku puķkāpostu, kabaci, burkānus, sīpolus, ķiplokus, tomāti (pats par sevi) sablenderēju. Ja vajag milzu porciju, tad arī rīsus. Un kā punktu uz i - garšvielas, sāls, pipari, timiāns, baziliks un 1 pac dzintara siera. Njammi :)
#4 2012-05-01 08:51 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko lietot uzturā tievējot? (32)
Mani interesē, kādus pārtikas produktus / receptes iesaka lietot tievēšanas laikā un pēc tā! Vislabāk noderētu reāla ...
netradicionāli šašliki (22)
Vēlos iemarinēt cūkgaļu Līgosvētkiem,palasījos,ka var gan vīnā gan rabarberos. Lūk šogad gribu eksperimentēt! Cik ...
Kā cept kruasānus? (13)
Vai ir vērts mēģināt mājās pašai cept kruasānus, vai labāk pirkt tos veikalā?
Kāda šašlika recepte tagad populārakā? (26)
Kadu marinadi lietot, lai izcepot gala miksta un suliga ?
Omlete ar dārzeņu piedevām (20)
vai esat mēģinājuši tādu variantu? kas jūsuprāt vislabāk no dārzeņiem iederētos? |