![]() | |||
|
|
Iepazīsties
60 lietotāji on-line
79 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Vucis: Es parasti klāt lieku papriku, čili piparu, labi daudz burkānus apcepu un izsautēju - tie dod vienreizēju krāsu, tumīgumu un maigu piegaršu. Zupai jābūt tādai, ka vaidziņi nosvīst. Garšīgi, ja pa virsu pārkaisa rīvētu Paramzāna sieru un baziliku.
Ja sanāk par šķidru, viena pavāre ieteica uztumēt ar rīvmaizi /ko starp citu, pievieno arī Boloņas mērcei/. Pasniedz ar ķiploku sviestā apceptu baltmaizīti. #1 2012-04-30 15:39 Mare: Jā, versijas ir dažādas - katrai saimniecei sava :) Ir ēsta arī variācija ar kokosa pienu.
#3 2012-04-30 22:47 never_pa: es savukārt taisu vairākos variantos - vasarā pielieku puķkāpostu, kabaci, burkānus, sīpolus, ķiplokus, tomāti (pats par sevi) sablenderēju. Ja vajag milzu porciju, tad arī rīsus. Un kā punktu uz i - garšvielas, sāls, pipari, timiāns, baziliks un 1 pac dzintara siera. Njammi :)
#4 2012-05-01 08:51 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Apšu beku gatavošana (10)
man iedāvināja apšu bekas.....neko par tām nezinu un sēnes vispār nepazīstu, tikai dažas. ko lai ar tām dara? vai ...
Cidonijas augļi (8)
Vai nakts tirgū pārdošanā tās ir redzētas? Nāksies izmantot citu kolēģu darbības rezultātus jo ražas šogad, bet sīrup ...
Ko ērti gatavot kopā ar ciemiņiem? (15)
Varbūt kāds var padalīties ar idejām, ko ir interesanti gatavot vairākiem cilvēkiem kopā? Tiek plānots tusiņš ne ar ...
Mellenes savārīt bez cukura? (8)
Lasīju,ka mellenes var savārit bez cukura. Kurš ,lūdzu,var pastāstit cik ilgi javara,cik daudz vajag udeni,un cik ilgi ... | ||||||||