![]() | |||
|
|
Iepazīsties
120 lietotāji on-line
79 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kas lieto tadžīni? (7)
Vai ir kāds, kas lieto tadžīnu ēdienu pagatavošanai? Kāda ir pieredze un iespaidi?? Vakar ieklīdu veikaliņā, kur ...
Plaucētā mīkla (12)
Ja kādam varbūt ir aizķērusies pārbaudīta recepte, mēginājām pēc interneta, nesanāca..:( tā ir palikusi ...
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (5)
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti ...
Murkeļu mērce ir indīga? (9)
Iztaisīju pirmo reizi mūzā murkelu-kervelu mērci,tagad baidos barot savu gimeni, esot indīgas ko jūs sakāt?
Zivju mielasts(galds) saulgriežu svētkos (18)
Kādu plati ieteiksiet? Bez lašveidīgiem , siļķi un renģēm.. ? | ||||||||