FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 gexy,  15-11-2011 14:10 10  37

Kā pagatavot suši? Izklausās sarežģīti.

Slimnīcas barība 3 nedēļu garumā mani ir novedusi līdz lēmumam: kad beidzot tikšu mājas, gribu iemācīties pagatavot suši pati.Varbūt ir vērts aiziet uz gatavošanas paraugstundu Avokado vai Gourmet Studio?Lieliskākais pagatavošanas paraugs, ko līdz šim atradu:http://www.diena.lv/dzivesstils/garsigi/susi-gatavosana-sefpavara-jana-silinika-meistarklase-724217&
lt;
/a>

Ar norādēm specifisko produktu nopirkšanai:http://www.zz.lv/portals/dzivesprieks/raksts.html?xml_id=30947 http://kursuzsauks.lv/?pid=menu&iid=1908http://shiokfood.com/notes/archives/000022.html http://www.gatavosim.lv/susi-pagatavosana/ http://valts.21.lv/sushi/http://www.espati.lv/index/view/raksts/Susi-Pasas-gatavoti/id/1047/
alternatīva, ja negribas pirkt rīsus pa 6Ls/kg:http://sapnis.com/2008/09/10/susi-taisam-pasi/ http://www.sieviesuklubs.lv/receptes/uzkodas/gatavojam-susi-pece/http://www.mammamuntetiem.lv/articles/12766/ka-es-iemacijos-gatavot-susi/
suši piegāde - kādi ieteikumi? Ūdens, kas remdē
citi ieraksti gexy d-grāmatā
Komentāri
sandra1111: nopērc tikai to paklājiņu kur viņu ierullēt.nekā sarežģīta tur nav, galvenais ka pats taisi un zini kas par produktiem iekšā.ir speciāli rīsi, bet zinu ka mūsu praktikanti kopuškās taisa no parastajiem.rīsi, pildījums, sarullē un ar paklājiņu piedod formu un nospied stiprāk.i viss!
#1
2011-11-15 15:21
gexy: hmm - turklāt atrodu aprakstos, ka sushi rīsu (apm. 6Ls/kg) vietā var piešauties gatavot arī no parastajiem.... tad jau nav arī miljons jāizliek, lai pagatavotu kārumu...
#3
2011-11-15 16:18
67karamele: Nav grūtāk, ka kāpostu tīteņus pagatavot... :)
#2
2011-11-15 15:56
gexy: nu rīsu vārīšana jau vien lasot, izklausās ķīnas ābece un 9 pasaules brīnuma radīšana. :D
#4
2011-11-15 16:19
sandra1111: tad tik uz priekšu, brašuli! atraksti, tik kā sanāca,,,
#5
2011-11-15 16:20
gexy: Nu atsauksmes būs ne ātrāk kā pēc mēneša. :)
#7
2011-11-15 16:42
67karamele: Ja ar ēst hatavošanu esi uz "Jūs", tad tiešām labāk nesākt. Bet ja apņēmies, tad uz priekšu: otrajā gatavošanas reizē viss šķitīs pavisam vienkārši...
#6
2011-11-15 16:30
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Apšu beku gatavošana (10)
man iedāvināja apšu bekas.....neko par tām nezinu un sēnes vispār nepazīstu, tikai dažas. ko lai ar tām dara? vai ...
Speķa pīrāgiem melni dibeni :) (22)
Gāzes plīts cepeškrāsnī vairākkārtīgi neizdodas izcept smukus pīrāgus. Ja apakšaspīrāgiem normālas, tad virsas baltas, ...
Cik grādos žāvēt pupiņas? (7)
lūdzu - no pieredzes, cik grādos drīkst žāvēt pupiņas, lai nākošajā gadā der arī stādīšanai ?
Kā pareizi pasniedz steiku? (16)
Tikai ziņkārības apmierināšanai. Kā pareizi pasniedz steiku? Vienā gabalā, vai sagriezti gabaliņos? Ir redzētas abas ...
rausis tāds kāds bija padomju laikā (22)
Kas atcerejas - krieviski saucās "korž" ? Specifiska garša - pateicoties mēdum ? Nezinu kāds komponents to garšu ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅