![]() | |||
|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
81 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
sandra1111: nopērc tikai to paklājiņu kur viņu ierullēt.nekā sarežģīta tur nav, galvenais ka pats taisi un zini kas par produktiem iekšā.ir speciāli rīsi, bet zinu ka mūsu praktikanti kopuškās taisa no parastajiem.rīsi, pildījums, sarullē un ar paklājiņu piedod formu un nospied stiprāk.i viss!
#1 2011-11-15 15:21 gexy: hmm - turklāt atrodu aprakstos, ka sushi rīsu (apm. 6Ls/kg) vietā var piešauties gatavot arī no parastajiem.... tad jau nav arī miljons jāizliek, lai pagatavotu kārumu...
#3 2011-11-15 16:18 gexy: nu rīsu vārīšana jau vien lasot, izklausās ķīnas ābece un 9 pasaules brīnuma radīšana. :D
#4 2011-11-15 16:19 67karamele: Ja ar ēst hatavošanu esi uz "Jūs", tad tiešām labāk nesākt. Bet ja apņēmies, tad uz priekšu: otrajā gatavošanas reizē viss šķitīs pavisam vienkārši...
#6 2011-11-15 16:30
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Apšu beku gatavošana (10)
man iedāvināja apšu bekas.....neko par tām nezinu un sēnes vispār nepazīstu, tikai dažas. ko lai ar tām dara? vai ...
Speķa pīrāgiem melni dibeni :) (22)
Gāzes plīts cepeškrāsnī vairākkārtīgi neizdodas izcept smukus pīrāgus. Ja apakšaspīrāgiem normālas, tad virsas baltas, ...
Cik grādos žāvēt pupiņas? (7)
lūdzu - no pieredzes, cik grādos drīkst žāvēt pupiņas, lai nākošajā gadā der arī stādīšanai ?
Kā pareizi pasniedz steiku? (16)
Tikai ziņkārības apmierināšanai. Kā pareizi pasniedz steiku? Vienā gabalā, vai sagriezti gabaliņos? Ir redzētas abas ...
rausis tāds kāds bija padomju laikā (22)
Kas atcerejas - krieviski saucās "korž" ? Specifiska garša - pateicoties mēdum ? Nezinu kāds komponents to garšu ... |