![]() | |||
|
|
Iepazīsties
410 lietotāji on-line
79 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
sandra1111: nopērc tikai to paklājiņu kur viņu ierullēt.nekā sarežģīta tur nav, galvenais ka pats taisi un zini kas par produktiem iekšā.ir speciāli rīsi, bet zinu ka mūsu praktikanti kopuškās taisa no parastajiem.rīsi, pildījums, sarullē un ar paklājiņu piedod formu un nospied stiprāk.i viss!
#1 2011-11-15 15:21 gexy: hmm - turklāt atrodu aprakstos, ka sushi rīsu (apm. 6Ls/kg) vietā var piešauties gatavot arī no parastajiem.... tad jau nav arī miljons jāizliek, lai pagatavotu kārumu...
#3 2011-11-15 16:18 gexy: nu rīsu vārīšana jau vien lasot, izklausās ķīnas ābece un 9 pasaules brīnuma radīšana. :D
#4 2011-11-15 16:19 67karamele: Ja ar ēst hatavošanu esi uz "Jūs", tad tiešām labāk nesākt. Bet ja apņēmies, tad uz priekšu: otrajā gatavošanas reizē viss šķitīs pavisam vienkārši...
#6 2011-11-15 16:30
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Aknu desa. (4)
Baigi sagribējās aknu desu ieēst, bet kā to taisa? Gribētu tieši čehu desu, varbūt ir kāds čehs kurš zin recepti.
Vai sildīt ēdienu mikroviļņu krāsnī? (31)
Veselīgāk ēst aukstu ēdienu vai mikrovilnī sildītu? Iet runa par gatavu ēdienu :)
Cepti kartupeļi kā "Lido". (22)
Kāds varbūt zina, kā var izcept kartupeļus, lai tie būtu tieši tādi, kā "Lido" ? Kādā eļļā vai taukos jācep ? Varbūt ...
Pesto mērce (21)
Vai kāds(a) varētu ieteikt kādu progresīvāku metodi, kā sasmalcināt baziliku pesto mērcei?..... | ||||||||