FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 spriganaa,  13-10-2011 20:45 2  4

Mistika kaut kāda...

Protu ēst gatavot - gandrīz visu, ko sirds un vēders iekāro. Iznāk labi un garšīgi. Bet kā tas var būt, ka kaut kāda sū... tostermaize sanāk šķība, greiza, izjukusi, un tai garša - tāda-nekāda....
E-hē, esmu bagāta!!! :D Svētdienas pārdomas
citi ieraksti spriganaa d-grāmatā
Komentāri
jazzyy: Nebūs tev haļavu laist. Tev cepešus un pildītu zivi, nevis prastu tostermaizi būs gatavot mūžīgi mūžos. "Karma tāda."
#1
2011-10-13 23:29
spriganaa: No karmas neaizmukt. :))
#2
2011-10-13 23:40
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Cepti kartupeļi kā "Lido". (22)
Kāds varbūt zina, kā var izcept kartupeļus, lai tie būtu tieši tādi, kā "Lido" ? Kādā eļļā vai taukos jācep ? Varbūt ...
Konfekšu saturs (17)
Vai internetā ir iespējams atrast konfekšu (konkrēti "Maskas") saturu? Dabūju sveramās končas, uz kurām nekas, ...
Kā dabūt skābumiņu maizītei, cepot saldskābmaizi no ... (14)
Sāku cept saldskābmaizi no `formas ķieģelīša,bet priekš manis skābuma pamaz.Citronskābi neatzīstu. Ābolu pierīvēju..ko ...
Kliņģeris (11)
Lūdzu iesakiet, kur Rīgā cep garšīgus kliņģerus? Saldos un sāļos....

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅