![]() | |||
|
Iepazīsties
130 lietotāji on-line
72 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
fiffaaC: Vispaar nedala sievietees un viirieshos, kam servee... Bet -kur izlasiiju, ka uz puikiem ar...
#2 2011-09-05 21:16 Just_: Pse... pliku tanti neesmu redzējusi? Bet pliks japāni varbūt ir interesants.
#3 2011-09-05 21:17 graafs_Malishev: ...dažiem jau var arī patikt....man sušī negaršo.......ja nu svaigā miesa var uzlabot to garšu.......
#7 2011-09-05 21:33
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni (6)
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni : ( Garšīgi! ) Marināde : uz 1 litru ūdens 1 glāze ...
Kāpēc skābētie gurķi stiepjas un palikuši glumi? (2)
Skābeju kā parasti - ieskābusus nolēju, uzvāriju, aplēju atkal, vāku virsū un vēsumā, bet dažas burkas palikušas ...
Medus kūkas garnēšana (10)
Izcepu medus kuku,bet nekas nesanak ar to garnesanu. Meginaju apbert ar tas pasas kukas drupacam,bet malas kukai sanak ...
Juus ēdat rupjmaizi? (36)
eedu rupjmaizi.man garsho taa piedod speku jaunatne eed maz rupmaizi tad lujk zemkopibas ministrija teerees ... |