FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 fiffaaC,  05-09-2011 20:45 10  43
Nyotaimori... mmm... ohujiishiem saldajaa vai kaa???... ;)

Nyotaimori... mmm... ohujiishiem saldajaa vai kaa???... ;)

Nyotaimori - tas ir origjinaals sushi pasniegshanas veids un sens rituaals. Uzskatiija, ka kjermenis sasilda eedienu un sanjem no taa energiju. Rituaals ilgst apmeeram 6 stundas. Senajaa Japaanaa par galdu vareeja kalpot tikai jaunava.

Atkailinaatie sushi modeji atgriezaas muusdienaas Jakudzas slepenajaas dziirees kaa bagaatiibas un greznuma simbols.

Pats vaards Nyotaimori noziimee "sievietes auguma maaksla".

Par kokteili iestaadiijumos, kur var baudiit Nyotaimori, naaksies maksaat vairaak kaa 50 zaljos, par eedienu kudi vairaak, bet japaanjus tas nemulsina. Jo "saldajaa" var ar luupaam pieskarties pie Nyotaimori aadas...

P.S. Draugi, uzmanieties no pakaljdarinaajumiem ... :))) ;)

Massive Attack - Karmacoma

Komunikacijas celmi un ciniishi... Simboliska atgrieshanaas... :)))
citi ieraksti fiffaaC d-grāmatā
Komentāri
Just_: Un sievietēm servē tos suši uz plikiem puikiem?
#1
2011-09-05 21:15
fiffaaC: Vispaar nedala sievietees un viirieshos, kam servee... Bet -kur izlasiiju, ka uz puikiem ar...
#2
2011-09-05 21:16
Just_: Pse... pliku tanti neesmu redzējusi? Bet pliks japāni varbūt ir interesants.
#3
2011-09-05 21:17
fiffaaC: Vai ta pliks latvietis ar k-ko atshkjiras?... :D
#4
2011-09-05 21:21
Just_: A to! Kā tad nu neatšķirsies? latvietis ir lielāks, mīkstāks, baltāks.
#5
2011-09-05 21:23
fiffaaC: Ne vienmeer. Stereotipi :)
#6
2011-09-05 21:26
graafs_Malishev: ...dažiem jau var arī patikt....man sušī negaršo.......ja nu svaigā miesa var uzlabot to garšu.......
#7
2011-09-05 21:33
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni (6)
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni : ( Garšīgi! ) Marināde : uz 1 litru ūdens 1 glāze ...
Kāpēc skābētie gurķi stiepjas un palikuši glumi? (2)
Skābeju kā parasti - ieskābusus nolēju, uzvāriju, aplēju atkal, vāku virsū un vēsumā, bet dažas burkas palikušas ...
Medus kūkas garnēšana (10)
Izcepu medus kuku,bet nekas nesanak ar to garnesanu. Meginaju apbert ar tas pasas kukas drupacam,bet malas kukai sanak ...
Rabarberu receptes (10)
Tā kā ir rabarberu laiks,kādam ir jauna recepte ko derētu izmēģināt...?
Juus ēdat rupjmaizi? (36)
eedu rupjmaizi.man garsho taa piedod speku jaunatne eed maz rupmaizi tad lujk zemkopibas ministrija teerees ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅