![]() | |||
|
|
Iepazīsties
430 lietotāji on-line
79 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Pergolesee: nekaada cepeshkraasns...uz ogleem uz iistas uguns:)
Zjelantiinu aizmirsti.Lauru lapas arii:((Un ja cep uz dziivas uguns arii to melno teeju nevajag.Un veel peec cepshanas jaasaspiezj ar dieviem deeliishiem ,lai shie plakani top...un labu apetiiti:) #3 2011-09-04 18:49 Selfija: Paldies par ieteikumu!:))))Bet tā ka man nav kur uz oglēm cept,tad iztieku ar šo variantu-garša nu gluži tāda pati!;))))
#4 2011-09-04 18:58 edora: Viss pārējais jau būtu nieks - tad , kad tikts līdz tai cepšanai , bet tā rīvēšana un slaukšana , kad tie vēl lokās un paukšķ - tās ir šausmas !
#5 2011-09-04 18:59 Selfija: Es Tev tiešām piekrītu-ir jābūt dzelzs nerviem,lai to skatu izturētu!:))))
#7 2011-09-04 19:21 Dzhana___: Piekrītu! Sanāk Lēti un garšīgi! :) Tikai tie svaigie nēģi tirgū retums.
#6 2011-09-04 19:00
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
ĒDIENS VIENO CILVĒKUS (22)
Tikko izlasīju šo teikumu un sapratu, ka es tak neesmu vientuļa.. jo es tak varu būt kopībā, kopā ar tiem cilvēkiem, ...
Banāni - receptes (17)
Nezinu,ko iesākt ar 2 kg pārgatavu banānu...visās google banānu deserta receptēs vairāk par 3-4 banāniem nav ...
Paipalu olas (3)
Sakiet, lūdzu, cik ilgi jāvāra paipalu oliņas? Kādā ūdenī - aukstā vai siltā - jāliek?
Kur labāk pasūtīt ēdienu uz mājām? (21)
ņu tā šodien gatavot galīgi negribās, bet pusdienas tā kā sāk gribēties, iesakiet kādu foršu vietu, kas piedāvā labu ... | ||||||||