![]() | |||
|
Iepazīsties
350 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Pergolesee: nekaada cepeshkraasns...uz ogleem uz iistas uguns:)
Zjelantiinu aizmirsti.Lauru lapas arii:((Un ja cep uz dziivas uguns arii to melno teeju nevajag.Un veel peec cepshanas jaasaspiezj ar dieviem deeliishiem ,lai shie plakani top...un labu apetiiti:) #3 2011-09-04 18:49 Selfija: Paldies par ieteikumu!:))))Bet tā ka man nav kur uz oglēm cept,tad iztieku ar šo variantu-garša nu gluži tāda pati!;))))
#4 2011-09-04 18:58 edora: Viss pārējais jau būtu nieks - tad , kad tikts līdz tai cepšanai , bet tā rīvēšana un slaukšana , kad tie vēl lokās un paukšķ - tās ir šausmas !
#5 2011-09-04 18:59 Selfija: Es Tev tiešām piekrītu-ir jābūt dzelzs nerviem,lai to skatu izturētu!:))))
#7 2011-09-04 19:21 Dzhana___: Piekrītu! Sanāk Lēti un garšīgi! :) Tikai tie svaigie nēģi tirgū retums.
#6 2011-09-04 19:00
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
netradicionāli šašliki (22)
Vēlos iemarinēt cūkgaļu Līgosvētkiem,palasījos,ka var gan vīnā gan rabarberos. Lūk šogad gribu eksperimentēt! Cik ...
"Falšās" kirsu sulas recepte (6)
zinu ka liek kirsu lapas ,aronijas ,bet ko pārlēja virsu ,un kādās proporcijas |