FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 Selfija,  04-09-2011 17:38 14  94
Zvejnieka sievas recepte!

Zvejnieka sievas recepte!

Kārtoju māju,un atradu vecmāmiņas rakstītās receptes,tai skaitā arī par ceptiem nēģiem-tādas garšīgas zivtiņas želejveida mērcītē.Maksā bargu naudu,bet to var dabūt gatavu arī lētāk.:)))) 1kg nēģu,
rupjo sāli,
1 ēdk želantīna,
melnā tēja,
lauru lapas. Ņem kg svaigu nēģu un norīvē to ar rupju sāli.Izrīvē,paslauc kā govs pupu(ja kas no vēdera nāk ārā),noskalo ar ūdeni un atkal izrīvē.Divas reizes tā dara.Tālāk norīvētos nēģus,smuki sarindotus,liek uz plāts un cep cepeškrāsnī.Galvenais-jāvaktē,lai nepārcepas.Kad tas izdarīts,zivtiņas kārto lēzenā traukā,lai dziest.
Pa to laiku uzvāra melno tēju,pievieno sāli,lauru lapas un nedaudz uzbriedināta želantīna.Maisījumu pārlej pār nēģiem un mazliet pasautē.Un viss.Ļauj tiem atdzist un ledusskapī iekšā.Ēdams būs no rīta.Garšīgi!Labu apetīti:)))))
Filmu vakars šodienai!:))))))) Ko ēst atslodzes dienā?:))))
citi ieraksti Selfija d-grāmatā
Komentāri
joga: Uz pannas karstās
Nāves mokās,
Man seši nēģi
Lēni lokās...:))
#1
2011-09-04 18:34
Selfija: Izklausās skarbi!:)))))
#2
2011-09-04 18:40
Pergolesee: nekaada cepeshkraasns...uz ogleem uz iistas uguns:)
Zjelantiinu aizmirsti.Lauru lapas arii:((Un ja cep uz dziivas uguns arii to melno teeju nevajag.Un veel peec cepshanas jaasaspiezj ar dieviem deeliishiem ,lai shie plakani top...un labu apetiiti:)
#3
2011-09-04 18:49
Selfija: Paldies par ieteikumu!:))))Bet tā ka man nav kur uz oglēm cept,tad iztieku ar šo variantu-garša nu gluži tāda pati!;))))
#4
2011-09-04 18:58
edora: Viss pārējais jau būtu nieks - tad , kad tikts līdz tai cepšanai , bet tā rīvēšana un slaukšana , kad tie vēl lokās un paukšķ - tās ir šausmas !
#5
2011-09-04 18:59
Selfija: Es Tev tiešām piekrītu-ir jābūt dzelzs nerviem,lai to skatu izturētu!:))))
#7
2011-09-04 19:21
Dzhana___: Piekrītu! Sanāk Lēti un garšīgi! :) Tikai tie svaigie nēģi tirgū retums.
#6
2011-09-04 19:00
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Uzlējums no dzērvenēm (18)
Lūdzu padalieties ar recepti kā var pagatavot sakarīgu uzlējumu no dzērvenēm. Cik ilgi tas prasa laiku min.?
Kokteiļu receptes (8)
Vai kāds var ieteikt kādu grāmatu kurā būtu atrodama info kā pagatavot skaistus un garšīgus alkoholisko dzērienu ...
Vai cilvēki ziloņa gaļu ēd? (20)
Ziloņa gaļu ēd cilvēks? Es zinu, ka ēd čūskas, tarakānus, krokodilus, un vēl daudz ko. Bet vai ēd arī ziloņa gaļu? ...
Par zirņiem pelēkajiem un citām ēšanas īpatnībām (35)
Atlika man vienā ēdienu vietnē iekomentēt atbildi uz jautājumu, ka nav jēgas ar tiem zirņiem ņemties, jo tāpat nevienam ...
Kurš alus labākais? (20)
Kurš no Latvijā nopērkamajiem aliem jūsuprāt ir labākais.

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅