FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 inga197323,  28-08-2011 14:18  33

ķirbju laikā

par kāda manuskripta izrediģēšanu nopelnīju natūrā lielu ķirbi- tagad man ir ķirbju biezzupas periods. padalos ar recepti no kāda vācu žurnāla. 400 g ķirbja mīkstuma
1 kartupelis
1 ķiploka daiviņa 1 neliels sīpols
3 ēdamkarotes sviesta 1/2 tējkarotes kārija
600 ml dārzeņu buljona
150 ml skābā krējuma
1 ēdamkarote saldā krējuma
pipari muskatrieksts
2 ēdamkarotes ķirbju sēklu
1 ēdamkarote smalcinātu diļļu
© Stockfood

1. Sasmalcinātu ķirbi, kartupeli, sīpolu un ķiplokus apsautē sviestā . Pievieno kāriju un īsi vēl pasautē. Aplej ar dārzeņu buljonu un liek vārīties apmēram 20 minūtes. Zupu sablenderē kopā ar skābo un saldo krējumu, vēlreiz uzvāra, pieliek sāli, piparus un muskatriekstu.

2. Pannā bez taukiem apgrauzdē ķibju sēklas, zupai pievieno ķirbju sēklas un smalcinātas dilles.



uzturvērtība: 270 kilokalorijas
es gribu TAvu foto! ai, vasara!
citi ieraksti inga197323 d-grāmatā
Komentāri
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

kā aizvietot mārrutkus un sinepes? (12)
troļļu veikalos nav, bet negribas tos stulbos garšvielu maisījumus cūkgaļas cepetim likt
Ko mēs neēdam..? (72)
Nesen kādās viesībās piefiksēju, ka ir pietiekami daudz ļaužu, kas kaut ko neēd... Viena jaunkundze neēda salātus, jo ...
Jautajums par olaam. (16)
Kapec dazas olas viegli tiiraas, bet dazas olas rauj klaat ar visu chaumalu, ka beigas no olas nekas nepaliek pari?
Vakariņas četratā. (25)
No riekstiem alerģija, laktozi nepanes, sīpolus un ķiplokus nedrīkstot, no zemenēm alerģija, no kazas siera alerģija, ...
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (5)
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅