![]() | |||
|
Iepazīsties
80 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
wip4: Kabaču lečo
Kabači Paprika Cukurs Etiķis Eļļa Tomātu pasta Ķiploki Pipari, sāls Pagatavošana: Uz 4 kg kabaču (2 palieli) ņem 4 paprikas, 1 glāzi cukura, 1 glāzi 9% etiķa, 1/2 glāze eļļa, 500 ml tomātu PASTA, 2 ķiploku galviņas, smalkos piparus un sāli pēc garšas. Sagriež kabačus kubiņos ( tos mīkstos vidus labāk izņemt) un uz 4 h atstāj, lai nedaudz sasulojās, tad liek vārīties aptuveni 40 min (klāt neko nelej, jo no kabačiem izdalīsies ļoti daudz sula). Tad pievieno visu pārējo klāt un vāra vēl aptuveni 15 20 min. Liek burkās. Nekarsē. Ļoti dievīgi garšo! #1 2011-08-15 09:15 niica: Sīpoli,eļļa,burkāni,kabači.Beigās pievieno apceptus tomātus vai tomātu mērci.Sāls pēc garšas.
#2 2011-08-15 09:16 niica: Secību gan nesajauc, citādi burkāni būs cieti un kabači izjukuši. Un šķidrumu(ūdeni) nelej.Lai izdodas.:)))
#6 2011-08-15 09:41 Dzhana___: Nočekoju recepti. :)
BET>>>> vai jāsterelizē???? p.s. Tomātu sulu tais 3l burkās neredzu?! Vai Tāda vairs nepārdodās? #7 2011-08-15 10:16
Pārējos 5 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |