![]() | |||
|
Iepazīsties
340 lietotāji on-line
80 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
JurisK dienasgrāmata
mojito: Hmm, uzreiz itkaa nesagribeejaas visiiti,bet varam te padaliities ar miiljaakajaam markaam? Man peedeejos gados vislabaak garshi kanaadieshu Black Velvet...
#1 2011-08-11 07:32 JurisK: Latvijaa parasti peerku teacheri, jamesonu, kad esmu oslo lidostaa nopeerku black groose. Jaateic, ka neesmu iipashs feinshmekeris, daargo galu skopums pirkt:) Tai lapaa cilveeki kaa labaako piemin melno joniwalkeri vairaakkaart. Bet atbildes, kursh no viskijiem labaakais, neesot vispaar. Dikti dazhaadi un daudzi labi.
#3 2011-08-11 08:53 Lucy: Recepte ar garnelēm mmmm
Kaut kad sen atpakaļ mūsu mājās arī dzina kandžu.Neturējam gan 3gadus.Gatavu balto dziru vispirms izkāsām caur aktīvo ogli,tad 1-2dienas ozolmizās noturējām,tad grauzdējām cukuru+nedaudz šķiestošo kafiju.Process ilga pāris dienas tik. Ekselenta garša un nearko neatšķīrās no konjaka toreizējā,ko varēja nopirkt veikalā.Jā un pohas nebija no viņa. #2 2011-08-11 08:10 JurisK: Jaa, liidziigas konjaka receptes esmu dzirdeejis, lai gan pats tik tieshaam labu pashtaisiito neesmu dzeeris. Reiz gan pagarshoju tiiro latgalju dzidro - kaut arii juta kandzhas garshu, bet klaat bija veel ljoti patiikama graudu garsha, tieshaam likaas labs.
#4 2011-08-11 08:57 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Recepte bez nosaukuma - palīdziet (32)
Nu man te atkal sanāca viens labs gara darbs virtuvē, tikai nezinu kā lai to nosauc. Varbūt Jums kādam būs laba ...
Krokodils ēdienkartē (14)
Krokodilu, ķenguru, lamas, zebras gaļa. Izvēlējos parasto liellopu. Kautkā necēlās ēst krokodilu, ķenguru u.c. :) ...
Vissaldākais viskijs? (17)
Protams, dīvains jautājums, bet ārvalstu forumos redzu, ka tādi tomēr eksistē. Tas ir - ar biezu garšu, nedaudz ... |