![]() | |||
|
|
Iepazīsties
350 lietotāji on-line
81 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
joens: Izliecies par sarkangalvīti? Tur paŗbāzts ar konservantiem u.c. Mendeļejeva tabulu, normāls krējums knapi nedēļu būs našķējamā kondīcijā (salātiem, zemenēm un tā).
#1 2011-07-06 18:07 fiffaaC: WoW!!! Paskaidrojiet, luudzu, cieniijamo zinaatniek, kas ir NORMAALS kreejums? :DDD
/mosh jaapaarlasa veelreiz teksts???/ #5 2011-07-06 20:14 fiffaaC: Prichom te tas??? Aljoo, vi vobshe chitajete, ili toka vipendrivajetesj??? :DDD
#6 2011-07-06 20:15 Muunlaita: Labi, ka tu tagad zini, ka var vel kadu laiku uzglabat neveertu valjaa, vares est kaa svaigu :DD
#4 2011-07-06 19:35
Pārējos 17 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kur nopirkt vīna raugu? (5)
Gribu drīzumā taisīt ābolu vīnu. Kur Rīgā ir nopērkams vīna raugs? Varbūt kādam ir pārdodama sulas spiede - tāda ...
Pusdienas biroja virtuvē (17)
Strādāju ofisā Rīgas centrā, kur pusdienošana vienmēr ir bijusi dārga. Tagad jau kādu laiku mēģinu pusdienas ieturēt ...
Uzlējums no dzērvenēm (18)
Lūdzu padalieties ar recepti kā var pagatavot sakarīgu uzlējumu no dzērvenēm. Cik ilgi tas prasa laiku min.?
Skābeņu zupa (16)
Vai kāda varētu paskaidrot kurā brīdī skābenes klāt jāliek? ieliekam katlā zaaveetu gaļu, tad saujiņa putraimu un ... | ||||||||