![]() | |||
|
Iepazīsties
410 lietotāji on-line
84 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
joens: Izliecies par sarkangalvīti? Tur paŗbāzts ar konservantiem u.c. Mendeļejeva tabulu, normāls krējums knapi nedēļu būs našķējamā kondīcijā (salātiem, zemenēm un tā).
#1 2011-07-06 18:07 fiffaaC: WoW!!! Paskaidrojiet, luudzu, cieniijamo zinaatniek, kas ir NORMAALS kreejums? :DDD
/mosh jaapaarlasa veelreiz teksts???/ #5 2011-07-06 20:14 fiffaaC: Prichom te tas??? Aljoo, vi vobshe chitajete, ili toka vipendrivajetesj??? :DDD
#6 2011-07-06 20:15 Muunlaita: Labi, ka tu tagad zini, ka var vel kadu laiku uzglabat neveertu valjaa, vares est kaa svaigu :DD
#4 2011-07-06 19:35
Pārējos 17 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā gatavo soļanku? (12)
Apšu beku gatavošana (10)
man iedāvināja apšu bekas.....neko par tām nezinu un sēnes vispār nepazīstu, tikai dažas. ko lai ar tām dara? vai ...
TurKebab indētāji (19)
Tā teikt, narkotikas visos gados kopā Positivus festivālā nenodarīja tādu postu, kā TurkKebab izstrādājumi vienā dienā ...
Čuguna panna piedeg (22)
Iegādājos jaunu čuguna pannu, bet ir problēma ar to, ka tā piedeg? Lūdzu jūsu pieredzi un varbūt jums ir izdevies tikt ... |