FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 Kuminjsh,  10-06-2011 22:10 16  61

šodienas vīna festivāls

Mēs ar K. tā arī nesapratām:
Zemes ass patiešām ir novirzījusies, nobīdot laiku?
Vai arī mēs pašas esam zaudējušas ķērienu?
Gandrīz 2 stundu laikā apiets tikai 1 (viens!!!) degustācijas aplis!
P.S. Rīt sākot no 14:00 vīnu degustācija Konventa sētā turpinās.
P.P.S. Vislabākais vīns no piedāvājuma jebkurā gadījuma bija "Mukuzani". Bez variantiem!
Kaimiņos sezonu atklājuši melomāni... Šī rīta prieks
citi ieraksti Kuminjsh d-grāmatā
Komentāri
jazzyy: Uz vecumu vairs apgriezieni nav tie?
/līdzjūtīgi apvaicājas/
#1
2011-06-10 22:22
Kuminjsh: Da vot nav skaidrs! Vroģe ka nebremzējām, i sieru uzēdām i olīvas, papļāpājām, utt, bet knapi paspējam visus galdus apiet...;/
#2
2011-06-10 22:27
jazzyy: Galdi lieli.
#3
2011-06-10 22:31
Kuminjsh: Nu mazi nebija... uz katra vismaz 6 dažādi vīni...;)
#5
2011-06-10 22:33
Dzhana___: Nesatraucies! Rīt "atpohmelēšu" ! :))
BEIDZOT ar Šampusiku aizbraukšu pēc smaržām! :))
#4
2011-06-10 22:31
Kuminjsh: Davai!;) Tikai pēc kādiem 18:00;)
#6
2011-06-10 22:34
Dzhana___: Sazvanīsimies. Man brīvdienas. Tas nozīmē, ka jāizpilda "Pārtikas programma" :) / šobrīd, ledusskapis elpo brivi :(/
#7
2011-06-10 22:36
Pārējos 9 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Mērce bez miltiem (13)
Kā pagatavot mērci bez miltiem? Pavāri restorānos kaut kā ar vīnu to brīnumu taisa...varbūt kādam ir pieredze?
Ievārījumi - kā pareizi sterilizēt ievārījuma burkas? (14)
Kā pareizi sterilizēt burkas ievārījuma uzglabāšanai ziemā? Vasara ir īstais ogu laiks. Šobrīd zemeņu un ķiršu ...
Siers no kazas piena (9)
Ka pagatavot sieru no kazas piena?
Kandžas receptes un tehnoloģijas (15)
Padalieties lūdzu ar kandžas (samagonkas) taisīšanas receptēm. ir vēlme un iespējas bet nav zināšanu. vectēvs tikai ...
Kā panākt lai ābolu ievārījums neoksidējas (5)
Kādu vielu ir jāpievieno ābolu ievārījumam, lai tas neoxsidējas, nepaliek brūns. Esmu redzējusi tādus gaiši zaļganus ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅