![]() | |||
|
Iepazīsties
330 lietotāji on-line
91 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Peeteris1956: ......mani mēģina indēt jau vairākus gadus....tagat zināšu kāpēc kečupa lietošanas....vēders Mezīnu nezīn.....(vai līdzīgi...nu kaut kā tā).....
#1 2011-05-16 23:06 jazzyy: Laiku pa laikam skatos krievu kulinārijas raidījumus un esmu piefiksējusi, ka krievi arī ļoti bieži saka "tomati". Kaut kur tas krieviskais "pomidori" izzūd. Kaut gan varbūt es kaut ko nezinu, bet tas mani pārsteidza.
#2 2011-05-16 23:07 fiffaaC: Nee, nu ir taa, ka tomaats ir pomidor, bet tomaatu sula ir tomatnij sok :DDD
#4 2011-05-16 23:11
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Zosu un pīļu olas (7)
Kā vislabāk gatavot un kur izmantot zosu un pīļu olas un kāda ir to atšķirība no vistu olām?
Kur Rīgā nopirkt piena pulveri un kviešu saldskābmaizi? (2)
Kur Rīgā nopirkt piena pulveri un kviešu saldskābmaizi?
Rudmiešu konservi! Karaliskas sēnes. Kā lai īpaši pagatavo? (5)
Esot konservēšana bez vārīšanas.? Googlē neko sakarīgu neatradu,bet mežā sev par ``nelaimi`` salasīju daudz rudmieses. |