FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 Malishevs,  25-04-2011 13:44 4  73
Šodien

Šodien

Sastāvdaļas:
1. 1 kg pelmeņu
2. bundžiņa konservētu tomātu savā sulā
3. 3 vidēji svaigie tomāti ar noplaucētām ādiņām
4. tobasko sarkanā mērce
5. 1 rīvēts burkāns
6. 2 vidēji sīpoli
7. 2 daiviņas ķiploku
8. zaļie pētersīļi, bazilika lapiņas (var arī kaltētas), garšvielu maisijums ar sāli, nedaudz rozmarīna
9. eļļa
10. rīvēts siers.
11. 6 aliņi
12. 1/2 degvīns
Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)
Katlā uzliek vārīties pelmeņus, ūdeni lej tik daudz, cik biezu gribēsies zupu. Ūdeni var nedaudz pasālīt. Uz pannas, nelielā daudzumā eļļas, apcep sīpolus sagrieztus pusgredzentiņos, pievieno burkānus. Kad burkāni jau pamīksti, pievieno smalki sagrieztus svaigos tomātus un savā sulā konservētos tomātus. (Sulu no konservētiem tomātiem ielej pelmeņu ūdenī). Pannā pieber garšvielu maisījumu, rozmarīnu, sakapātus pētersīļus un baziliku. Kad gandrīz gatavs (sautējas kādas 3 min.), pieliek caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus. Vēl nedaudz maisot pavāra un pievieno gandrīz gatavajiem pelmeņiem. Vāra, līdz pelmeņi pilnīgi gatavi. Tobasko mērci pieliek pēc garšas. Ja liekas, ka ir par pliekanu, var pielikt nedaudz tomātu mērces. Pasniedz šķīvīšos ar krējumu un uzber sarīvētu sieru. Klāt piekož tosterētu baltmaizi, aprīvētu ar ķiploka daiviņu.
ŠODIEN Šorīt
Komentāri
Ringla15: Hmmm.. kur izpalika pēdējās divas sastāvdaļas?
#1
2011-04-25 14:35
Malishevs: ..tā ir pohu zupa....
#2
2011-04-25 14:40
Ringla15: Tātad tie seši aliņi un 1/2 degvīna jāizdzer līdz zupas vārīšanai! Nu labi, ka pajautāju, citādi tā zupīte nebūtu iznākusi! :D
#3
2011-04-25 14:44
Malishevs: ...nē vārīšanas laikā un tad kad gatava...;)
#4
2011-04-25 14:49
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.


Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅