FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 Peeteris1956,  20-04-2011 14:51 2  44
20.04.2011.

20.04.2011.

Jūras veltes atkausē, liek starp papīra dvieļiem un nosusina, lai no tām vairs neizdalītos lieks mitrums.Uz sakarsētas pannas liek apm. pusi paciņas sviesta (var nedaudz vairāk). Kad tas izkusis, pievieno smalki sakapātu ķiploku, augstāk minētās garšvielas un ļauj minūti pasutināties. Pievieno jūras veltes un visu zem vāka sutina aptuveni 10 minūtes. Ja vēlas pašu mērcīti šķidrāku, var pievienot atlikušo sviestu. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Vistu aknas notīra, sagriež gabaliņos un kopa ar lauru lapu, kadiķogām un sarkanvīnu marinē vismaz 12 stundas. Sīpolu, seleriju un burkānu sakapā, apsautē olīveļļā un 1 ēk sviesta. Marinādi nolej (saglabā) no aknām, aknas pievieno dārzeņiem, apcep. Marinādē iemaisa tomātu pastu, pievieno aknām, sautē 10 minūtes. Pievieno citrona mizu, ļaij visam nedaudz atdzist. Masu kopa ar pētersiļiem, kaperiem, 1ēk sviesta ļoti smalki samaļ virtuves kombaina vai ar citu piemērotu mašīnu. Virco ar sāli. pipariem un citronu sulu. Servē ar baltmaizes grauzdiņiem.

21.04.2011. 19.04.2011.
Komentāri
fiffaaC: Ar juuras velteem uzcienaasi? :))) ;) :*
#1
2011-04-21 11:07
Peeteris1956: .....nu padomāsim.......skops nēesmu, vienīgi taupīgs...;)
#2
2011-04-21 12:05
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.


Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅