![]() | |||
|
|
Iepazīsties
450 lietotāji on-line
96 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
lapsu_aacis: nessuno.
idioma che referi e` forno al dente o semplicemente al dente. comunque, ellora di mangiare! :p #1 2011-03-25 20:03 sirdsbads: Mille grazie, Volpe. Iebildums pieņemts un ņemts vērā (pēc vārdnīcas sameklēšanas)
Pie reizes atvainojos par nejaušo spamu privātkastē. Saputrojos interfeisā. #2 2011-03-25 20:10 _Antuanete_: Man patīk doma par risotto alla turista :) Faktiski makaronus ar tušonku, pievienojot olu un sieru, var lepni pasniegt kā "pasta carbonara". Un vecmāmiņu miltu mērce vispār - bešamels! Smalki pri smalki, meitenes blisina acis un dveš sajūsmā par vīrieša kulinārajiem talantiem.
#4 2011-03-28 11:51 sirdsbads: Vot, tieši tā! Pie reizes arī iemesls uzaicināt vai uzprasīties ciemos un, pat ar visu tušonku/tūristu brokastīm, varētu sanākt gana garšīgi.
Konservētai gaļai gan trakoti sit cauri specifisko garšu. #5 2011-03-28 14:04 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Sagrsuņa izvēle (16)
Vajadzīgs sargsuns maajai. Kādu sugu izveeleeties. Pamatā tiek tureets pie kjeedes, bet vareetu pieļaut arī, ka naktii ...
Korellas papagaiļi (10)
Ir doma iegādāties papagaili Korella vai kaut ko tamlidzīgu. tas ir prāts vai neprāts? vēlos dzirdēt jūsu pieredzi....
Kā atšķirt zosu tēviņu no mātītes? (5)
Pavasarī nopirkām zoslēnus. Tagad izauguši, bet nevar īsti saprast, kas ir kas. | ||||||||