![]() | |||
|
Iepazīsties
310 lietotāji on-line
80 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Biezpiens7: Es pats reizēm apmaisu,bet tev laikam Blaumanis galvā vislaik murmulē,grūtāk dzirdēt,ko ārā runā,ja?
#3 2011-02-25 14:23 lapsu_aacis: es ar nesaprotu, ko var baurot.
irlandijaa 85gadiigas tantas iet uz darbu. un iet, galvenokaart taapeec,ka jauniibaa nedomaaja ar galvu,bet kaajstarpi un spieda laukaa beernus, vienupakaljotram, taadeejaadi, nodroshinot sev maajsaimnieces legaalo statusu un pendzijas vecumu sasniedzot- niminumu,ko valsts par sho dzemdiibu izraadi dod, tacu ar to ir par maz un shamaas straadaa. ir spiestas,jo uz frizeetavu grib veelaizvien un shmotkas grib arii un jaunu difaanu un teevee un ko tik veel ne. jums te suudiigi? hi hi, pameegjiniet tur izdziivot! #2 2011-02-25 14:16 Biezpiens7: Mana māte ar līdz 70gadiem aptiekā strādāja,tad gan visus pensionārus ar godu palūdza:)
#4 2011-02-25 14:27 lapsu_aacis: par to briidinaaja TF miitinjos, par to runaaja baltijas kjeedes ievadpasaakumos. par to runaaja pirms tam un peec tam. diemzeelj, latvijietis vulgaris dzird tikai to,kas vinjam izdeviigs.
es atceros shos briidinaajumus un atceros kaa pastalnieki uz tiem reagjeeja. nu, tie, kuriem toreiz bija ap 30 un vairaak. nekas iepriecinossh un sapraata klaatbuutni es arii turj neredzeeju. #7 2011-02-25 14:46
Pārējos 13 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā gatavo soļanku? (12)
Slovākijas virtuve (16)
Kas jums vislabāk garšoja Slovākijā (tiem, kas tur bijuši)? Ko iesakāt nogaršot no nacionālās virtuves?
rausis tāds kāds bija padomju laikā (22)
Kas atcerejas - krieviski saucās "korž" ? Specifiska garša - pateicoties mēdum ? Nezinu kāds komponents to garšu ... |