![]() | |||
|
Iepazīsties
270 lietotāji on-line
90 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
fiffaaC: Jam, a peec tam ne tik, vai ne? :DDD Tad Tu par kuru? Jeb Tev ir savs? ;)
#4 2011-02-14 22:40 Just_: Kartupeļus, gurķus, olas utt. griezt, bietes tikai un vienīgi (!!!) rīvēt, un uz smalkās rīves. Lai viss ātrāk sasūktos, vajag to sakārtoto masu vairākās vietās izbakstīt līdz bļodas dibenam ar nazi.
#5 2011-02-14 22:42 fiffaaC: Paldies par variantu :) Saprotu, ka Tu nebalso ;)
Bet redzi, manaa variantaa nekas nav jaabaksta, viss taapat labi sasuucas :) #6 2011-02-14 22:44 Jamamoto31: ``Šubu`` ciest po žizņi nevaru ... brrr ... tās bietes ... grrr ...::((...qqq
P.S.-Tā kā Man dziļi poverī ... ar vai bez, malt vai stampāt utt , hoķ makaronus pievieno ...::)...DDD #7 2011-02-14 22:44
Pārējos 51 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Nēģu laiks (27)
Sākas nēģu laiks,paisuma viļņi dzen tos upē,debess ar mella pēc vella. Kādas un kur šobrīd ceptiem cenas?
Kaut ko vienkāršu no brokoļiem? (15)
Interesē brokoļi. Savulaik Maxima bija fantastiski brokoļu salāti - visādi dārzeņi, brokoļi, protams un tas viss ar ...
Matherm katli (6)
Izrādās arī šiem katliem un pannām ir tikai divu gadu garantija.Un neticiet tam, ka agents stāsta par mūža garantiju un ... |