![]() | |||
|
|
Iepazīsties
390 lietotāji on-line
86 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
fiffaaC: Miiljum, kaadas ir Tavas attieciibas ar netu vispaabaa??? :)))
http://www.tavavieta.lv/receptes/medijumi_un_majputni/piles-ce petis-apelsinu-merce/ #1 2010-12-30 19:08 klejojums: Mandariinu netu nepinu....
Piile cepties jaliek, kur ... ir -nav ar ko.... #2 2010-12-30 19:21 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Siļke kažokā (20)
Nekādi nevaru saprast - vai gatavojot silķi kažokā ir kāda nozīme striktam sastāvdaļu kārtojumam, vai tas tomēr ir ...
Paskaidrojiet man lūdzu, kas ir "kanēļa virtulis" ? (12)
Kautkaads izklaides eediens jauniessu viduu :)
Cūcenes ziemai. (14)
Padalieties, lūdzu, kā gatavojiet cūcenes ziemai. Man viņu daudz un gribas vairāk variantu.
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (5)
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti ... | ||||||||