![]() | |||
|
Iepazīsties
410 lietotāji on-line
88 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Davana18: Ķirbji....marineti ar kreicnagliņām un kanēļa standziņu... un pie cepeša gabala.. jā!
Piedod, piekraste, bet zupā...nē! #5 2010-11-24 19:43
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (5)
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti ...
Paniņu savādā krāsa... (15)
Nopirku lauku saldo krējumu, nedaudz ieskāba. Nolēmu sakult sviestu (tīrā stikla burkā ar vāku). Sakūlās sviests, garšo ...
Lūša gaļas ēdiens (6)
Man ir 2 lūša pakaļciskas. Ko tur var pagatavot? Zinu, ka vajadzīga spēcīga termiska apstrāde.
Zinaajaat par eediena piegaadeem? (31)
Nesen uzzinaaju...noshokeeja biski infa..tagad visi pasuuta eedienu caur bolt un wolt..vai ne?.tad luuk bolt no ...
Uzlējums no dzērvenēm (18)
Lūdzu padalieties ar recepti kā var pagatavot sakarīgu uzlējumu no dzērvenēm. Cik ilgi tas prasa laiku min.? |