|
Iepazīsties
100 lietotāji on-line
72 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
zilani dienasgrāmata
MAaSA: Dzīve skaista.:)
Kafija rūgta.:(:D Es te vēl štukoju,ko man uztaisīt,jo viesi brauc. Tādus gardumus,ko piedāvājat Jūs,viņi neēdis. Sātīgi.:)) Es vēl par tām vafelēm domājo,ko vakar man "pastūma". Varētu arī ar kādu pildījumu. Kreņķis ar tiem ciemiņiem,kuriem dietas.:D #1 2010-08-13 07:35 zilani: Bet kā var izbaudīt saldmi, ja nebūs kaut kā rūgta ;)
Nu man jā visi tie saldumi tādi pa trekni - no vecajām padomju receptēm taisītas, kaut gan tur iekšā tik 1 ēd.k. sviesta:) Ui es te nesen lasīju recepti no auzu pārslām - diētisku, ja vajag sameklēšu:) #2 2010-08-13 07:39 Nifer_titi: Labrīt! un paldies...garšo, garšīgi:))
...jā...nez kāpēc, bet man arī tāda paaugstinātā sajūsmas sajūta... būs forši, būs... Tev aī veiksmīgu, brīnumiem bagātu piektdienu, 13 to:)) #3 2010-08-13 07:41 zilani: Nu redz cik jauki - ne es viena tādā pacilātā noskaņojumā :)
Paldies par laba vēlējumiem:) #4 2010-08-13 07:43 zilani: Nu ieliku gan, jo zinu kur meklēt to recepti :) Tik cik nu diētiska ir cits jautājums :)
Auzu pārslu cepumi. 150 g milti (lieku 1/2 kviešu, 1/2 rudzu), 50 g brūnais cukurs, 75 g medus, 100 g kausēta sviesta, 100 g auzu pārslas, 100 g kokosriekstu skaidiņas, 1 tējk. cepamā pulveris, pāris ēdamkarotes krējums, 1 tējk. kanēlis, 1 tējk. malts kardamons,vaniļas cukurs Sajauc visas sausās sastāvdaļas, tad pielej kausēto sviestu un medu, visu ar rokām samīca. Veido valrieksta lieluma bumbiņas, viegli piespiežot lieciet tās uz ieziestas plāts. Cep 200°C 15 20 minūtes. Mīkla būs diezgan irdena ( tādai tai jābūt), tomēr iespējams saveidot plācenīšus. Ja neturas kopā, pielieciet vēl nedaudz krējuma un miltu. #7 2010-08-13 08:00
Pārējos 11 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |