![]() | |||
|
|
Iepazīsties
150 lietotāji on-line
58 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
SOLENA: Vai tad aju garšīgi būs:))
Un vēl jaņogu želeja ziemai tortes cepšanai ar noderēs, ko? ;))) #1 2010-08-08 16:31 bucene: Saprotu, ka varbuut garšiigi, bet kas ir aju - gan nesaprotu...:) Želeja mums nebuus, tiira sula ar cukuru.
#2 2010-08-08 16:36 bucene: Paldies!:) Šovasar veel neesmu uzleejusi, ir veel paarpalikumi no pagaajušaa gada, bet no bruukleneem tiešaam labs sanaak - gan kraasa, gan garša. Ielikšu.
#5 2010-08-08 16:46 bucene: Jaa, to es pagaajušajaa vasaraa izproveeju, man traki patika. Savaariišu vairaak, bija tikai divas burciņas izmeeģinaajumam.
Es vakar pirmajaam bruukleneem uzleeju cukuruudeni, izlasiiju vecaa pavaargraamataa. #6 2010-08-08 16:48 hannaaste: brūklenes sablendē un proporcijā 1;1 uzmanīgi samaisa ar cukuru. nevāra, maisa, kamēr izkūst cukurs. glabā vesā pagrabā. neļauj rasties putā. garšigs pēc velna.
#7 2010-08-08 21:18
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kāpēc gaļa pēc kūpināšanas nenormāli smird (21)
Prizmā nopirkts svaigas cūkgaļas gaļas iepakojums vakumpakaa pēc kūpināšanas mājās nav eedamsm bet vista sanāca ...
Siers, kurš cepot nedaudz pakūst?! (16)
Labrīt, gurmàni! Vajag konsultāciju!!! Kuri ir tie sieri, bez parastajiem Krievijas, Holandes utml.., kuri ...
Kā iemarinēt siļķi? (12)
Zirga gaļa! (26)
Lido bijāt, ieknābāt zirgā? Es nesaprotu, kādēļ tāds hajs sacelts ap to zirga gaļu? Vai tad zirgs nav liellops? | ||||||||