![]() | |||
|
Iepazīsties
340 lietotāji on-line
86 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
fiffaaC: Saraudzee pienu.
Izvaara gruubas vai miezju putraimus lielaa uudens daudzumaa. Kad gatavs, ar karoti laizj ieksha ruugushpienu, lai veidojas kunkulji. Ljauj iestaaveeties. Tad liek veesumaa un strebj gardu muti :))) Siena laikaa kaa atrasta! :))) #1 2010-08-02 16:58 Biezpiens7: Var redzēt,ka ernestine nenāk no Kurzemes un neko nesaprot no labām lietām.
Saīsinātā variantā skābputru taisa ne tik atšķaidītu,kā grūbu vai putraimu zupu augšminētā veidā.Citi bez rūgušpiena gabaliem liek iekšā arī biezpienu un skāba krējuma karoti.Ēd tūlīt,piekožot sālītu siļķi. #7 2010-08-02 17:32
Pārējos 21 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Pelmeņi cepeškrāsnī (14)
Redakcijas kolēģijai nav vienprātības, vai tas ir iespējams: daži apgalvo, ka sakalstot, daži - ka ne. Vai kādam ir ...
Nēģu laiks (27)
Sākas nēģu laiks,paisuma viļņi dzen tos upē,debess ar mella pēc vella. Kādas un kur šobrīd ceptiem cenas? |