![]() | |||
|
Iepazīsties
330 lietotāji on-line
91 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
fiffaaC: Saraudzee pienu.
Izvaara gruubas vai miezju putraimus lielaa uudens daudzumaa. Kad gatavs, ar karoti laizj ieksha ruugushpienu, lai veidojas kunkulji. Ljauj iestaaveeties. Tad liek veesumaa un strebj gardu muti :))) Siena laikaa kaa atrasta! :))) #1 2010-08-02 16:58 Biezpiens7: Var redzēt,ka ernestine nenāk no Kurzemes un neko nesaprot no labām lietām.
Saīsinātā variantā skābputru taisa ne tik atšķaidītu,kā grūbu vai putraimu zupu augšminētā veidā.Citi bez rūgušpiena gabaliem liek iekšā arī biezpienu un skāba krējuma karoti.Ēd tūlīt,piekožot sālītu siļķi. #7 2010-08-02 17:32
Pārējos 21 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kuri cepumi ir garšīgākie? (31)
Kurus no pupulārākajiem lielveikalos nopērkamajiem cepumiem, jūs regulāri lietojiet darbā kafijpauzēs pie kafijas? Kuri ...
Lēti salāti darba ballītei (29)
Strauji tuvojas vārdadiena...Darbā tas jāpārdzīvo kā stihiska dabas parādība! Problēma ir tāda, ka ir liels kolektīvs ...
Ātri pagatavojams karstais dzēriens (24)
Vai ir vēl kādi ātri pagatavojami dzērieni, kurus šobrīd nespēju iedomāties? Zinu, ka var gatavot: -šķīstošo kafiju ...
Popkorns mikroviļņu krāsnī (8)
Kā pareizi cept popkornu mikroviļņos, lai nepaliek daudz neizsprāgušo? Kad pacepu ilgāk- tie sāk piedegt... |