![]() | |||
|
|
Iepazīsties
380 lietotāji on-line
85 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
bucene: Karsti peec velna, bet nav garlaiciigi, smejos uz paraušanu!:)
Es proveešu naakampavasar, paldies par padomu, pašai neienaaktu praataa! Bet ja nu mazi ķirbeeni sarodas, veel neizstaadiiti?:) #3 2010-07-18 14:16 bucene: 100 m taalaak. Blakus suudu čupai šogad vienreizeeji skaisti, bet leju gan 3 reizes dienaa, arii lapas apsmidzinu.
#6 2010-07-18 14:23 Lovetta: vispār ievā bija rakstīts,ka tā sēkla vesela jānorij un "dabiskā ceļā" dobē "jāiedēsta" :DDDDDDDDDDDDDDDDDD tad tas ķirbis ejot tev cauri būšot savācis no tevis visu informāciju un būšot pielāgots akurāt tev.
manās acīs šis dārzenis neatrod nekādu žēlastību-ja nu vienīgi lai helovīnā iedotu līdzi sīkajai uz skolu :DDDDDDDDDDDDDD #4 2010-07-18 14:16
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kur Rīgā var pasūtīt ēdienu gatavošanai mājās? (4)
Vai Rīgā ir iespējams pasūtīt ēdienu uz mājām? Bet nevis gatavu ēdienu no restorāna, bet ēdinu paša gatavošanai. Tb, ...
Zosu un pīļu olas (7)
Kā vislabāk gatavot un kur izmantot zosu un pīļu olas un kāda ir to atšķirība no vistu olām?
"Skudru pūznis" recepte (3)
Apsoliiju draugam uztaisiit taa saucamo ,,skudru puuzni" , bet nekad to neesmu taisiijusi. Vai kaads man paliidzees..? ...
Par zirņiem pelēkajiem un citām ēšanas īpatnībām (35)
Atlika man vienā ēdienu vietnē iekomentēt atbildi uz jautājumu, ka nav jēgas ar tiem zirņiem ņemties, jo tāpat nevienam ...
Vīriešu zapte? (8)
Pagatavoju vīriešu zapti: tomāti, ķiploki, pipari maltie....garša laba, bet šķiet tāda pašķidra! Ka varētu papildināt, ... | ||||||||