FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 bucene,  18-07-2010 14:01 14  104

Par ķirbi:)

Nesen lasiiju, ka ķirbis ir zelta veerts. Viss, kas izaug no ķirbja seekliņas, arii pati seekliņa, protams. To, ka seejamaa seekliņa jaaizneesaa padusee vai kruušturii un tad tas ķirbis buus tikai man deriigs, es šogad nokaveeju. Toties šoriit, lejot ķirbjus, atcereejos lasiito un noproveeju ķirbja ziedu, noraavu viirišķo tukšziedu un turpat daarzaa apeedu. Nekaada vaina - suliigs, garšo peec ķirbja. Varot eest arii uusas, lapas gan taadas asas izskataas, bet šogad tik skaisti saaugušas!

Diez vai ķirbi vajag galotņot, lasiiju, ka jaaatstaaj 1-2 augļi, man ir daudz vairaak, bet žeel raut nost. Draudzene teica, ka ķirbju esot tik, cik esot.:)

Nāk, nāk, beidzot VIŅŠ nāk!!! Emīlijas tantes pareģojums
citi ieraksti bucene d-grāmatā
Komentāri
zilonis14: kruusturii nav tas efekts - labaak vaavaree to seeklinu!
#1
2010-07-18 14:10
bucene: Karsti peec velna, bet nav garlaiciigi, smejos uz paraušanu!:)
Es proveešu naakampavasar, paldies par padomu, pašai neienaaktu praataa! Bet ja nu mazi ķirbeeni sarodas, veel neizstaadiiti?:)
#3
2010-07-18 14:16
ernestine: Laimīgā, tu dzīvo blakus saviem ķirbjiem...
#2
2010-07-18 14:13
bucene: 100 m taalaak. Blakus suudu čupai šogad vienreizeeji skaisti, bet leju gan 3 reizes dienaa, arii lapas apsmidzinu.
#6
2010-07-18 14:23
Lovetta: vispār ievā bija rakstīts,ka tā sēkla vesela jānorij un "dabiskā ceļā" dobē "jāiedēsta" :DDDDDDDDDDDDDDDDDD tad tas ķirbis ejot tev cauri būšot savācis no tevis visu informāciju un būšot pielāgots akurāt tev.
manās acīs šis dārzenis neatrod nekādu žēlastību-ja nu vienīgi lai helovīnā iedotu līdzi sīkajai uz skolu :DDDDDDDDDDDDDD
#4
2010-07-18 14:16
ernestine: Lovetta, no ķirbja var dabūt garšīgas lietas...
#5
2010-07-18 14:17
ernestine: Es neleju, paļaujos uz māti dabu.
#7
2010-07-18 14:25
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Kur Rīgā var pasūtīt ēdienu gatavošanai mājās? (4)
Vai Rīgā ir iespējams pasūtīt ēdienu uz mājām? Bet nevis gatavu ēdienu no restorāna, bet ēdinu paša gatavošanai. Tb, ...
Zosu un pīļu olas (7)
Kā vislabāk gatavot un kur izmantot zosu un pīļu olas un kāda ir to atšķirība no vistu olām?
"Skudru pūznis" recepte (3)
Apsoliiju draugam uztaisiit taa saucamo ,,skudru puuzni" , bet nekad to neesmu taisiijusi. Vai kaads man paliidzees..? ...
Par zirņiem pelēkajiem un citām ēšanas īpatnībām (35)
Atlika man vienā ēdienu vietnē iekomentēt atbildi uz jautājumu, ka nav jēgas ar tiem zirņiem ņemties, jo tāpat nevienam ...
Vīriešu zapte? (8)
Pagatavoju vīriešu zapti: tomāti, ķiploki, pipari maltie....garša laba, bet šķiet tāda pašķidra! Ka varētu papildināt, ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅