![]() | |||
|
Iepazīsties
200 lietotāji on-line
63 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
kloss dienasgrāmata
bucene: Lasu un briinos, ka Tu to par Dobeliiti:) Bet parasti jau pirms sveetkiem sabrauc visi laucinieki iepirkties, visi staavlaukumi piedziiti pilni...
#1 2009-12-23 15:22 kloss: un dīvainākais ko laucinieki pilsētā pērk ... gaļu , krējumu , biezpienu , olas u.t.t ... tas ir to kam es braucu pakaļ uz laukiem vai pats pilsētas dzīvoklītī taisu ... :)))
#2 2009-12-23 17:19 sandrika: Mjā... Dobelē korķis parasti ir trakās pārbrauktuves dēļ, bet, ja tā nav vainīga, tad tiešām pasaules gals klāt... :))))
#3 2009-12-23 17:25 bucene: Es nu esmu pavisam citaa pusee. Dobeles pusee ta veel kaut ko var nopirkt iistajos laukos, bet te galiigi nekaa, neviens neko vairs negrib tureet, pat olas mekleeju ar uguni, it kaa kaut kas nokožot... Ja pienu veel var nopirkt, tad biezpienu un kreejumu negrib taisiit...Laucinieki pielaagojušies pilseetniekiem:) Kad aizbraucu uz Dobeli, skatos sakoptos laukus, te vien aizaugušas pļavas visapkaart...
#4 2009-12-23 17:28 kloss: ... :)) Nu es no fermas pērku lielā kannā pienu - krējumu un biezpienu pats taisu ... Lētāk un daudz veselīgāk un garšīgāk ( kā biezpiena recinātāju lieku citrona sulu nevis etiķi , fantastiski maigs sanāk ... ) tāpat desas un gaļu pa laikam uzkūpinu ... bet lielāko daļu lauķu toč nesaprotu , kaut kādas bremzes .. pat normālu kandžu vairs nemāk dzīt bet lok to mākslīgo šņabi ...
#5 2009-12-23 20:55 bucene: Par kandžu gan neko nezinu:) Kaa Tu taisi kreejumu? Atceros, vecaimammai bija taads aparaats, es tik nosmeļu, jo piens te ir tik trekns. Pat uzputot taadu var! Es biezpienam nelieku neko, tik sildu uz leenas uguns ruugušpienu - pastaasti, kaa dari, ja jau tik garsiigs un maigs! Man gan ne visai garšo sauss un irdens biezpiens, patiik vairaak slapjš. Kulinaars esi! Cik atceros, Tu arii sleepo, uz kurieni Tu brauc, vai uz Kurzemes pusi? Vai Iilee tas kalns veel braucams?
#6 2009-12-23 21:03 kloss: krējumam ir separātors ( nopērkams Rīgas preču tirgū ) klāt arī instruktāža ... biezpienam pienu vispirms ieraudzēju ( vislabāk ar rupmaizes garoziņu ) , apm 3 - 4 dienās , tad sildu līdz apm.70 C un lieku klāt citrona sulu ( citi lej etiķi ) kādi 1,5 gb uz 30 litriem vājpiena , to liek lai labāk sarauj , bet mitruma daudzumu tas neietekmē , cik pats pēc tam ilgi notecina tik ir ... youtubē mācību filmas biezā slānī , tur arī visādus pekstiņus var samācīties , ja zin valodu ... :)) sūkalas var uzraudzēt un sanāk vērtīgs dzirkstošais padzēriens ...
Slēpoju Milzkalnā ( Tukums ) vai Riekstukalnā ( Baldone ) , par Īli nezinu , neko neesmu dzirdējis ... Un kulinārs toč es nav , tas man hooobijs , es ir PLC programmētājs ... #7 2009-12-23 21:19
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |