FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
kloss dienasgrāmata
 Trešdiena 23-12-2009 15:11 8  73

Hmmm ... Pasaules Gals jau redzams ... beidzot !!

No rīta vēl nekas , izbraucu darīšanās normāli .
Pēc pusdienas vajadzēja steidzīgi tikt līdz objektam ... nu .. nu ... sadomājies ... :))
Parasti caur mazpilsētas Dobeles centru var izbraukt vienā minūtē ( ar visiem abiem luksoforiem ) vai ar kājām piecās minūtēs ( caur zināmiem pagalmiem ) ...:))
Un šodien - sastrēgums , visīstākais , līdzīgs tiem sastrēgumiem kuros parasti sēžu Rīgā ... Ne vilciena pārbrauktuve vainīga , ne kāda avārija ... vienkārši "korķis parastais" ... Visi lauku opīši un opītes šodien iekurbulējuši savus sen nelietotos dranduļetus un tagad , kad sniegs līdz pau*iem , sāk atcerēties savas braukšanas mākas ... uz ledus un neizšķūrētām ielām ... :)))
Rezultātā nobraukt divus kvartālus mazpilsētā - piecpadsmit minūtes ... :))


Hmm... Nu tā ... nezinu kā Jūs , bet es... Hmmm ... tikko dzirdēts rādio dīdžeja...
citi ieraksti kloss d-grāmatā (~55)
Komentāri
bucene: Lasu un briinos, ka Tu to par Dobeliiti:) Bet parasti jau pirms sveetkiem sabrauc visi laucinieki iepirkties, visi staavlaukumi piedziiti pilni...
#1
2009-12-23 15:22
kloss: un dīvainākais ko laucinieki pilsētā pērk ... gaļu , krējumu , biezpienu , olas u.t.t ... tas ir to kam es braucu pakaļ uz laukiem vai pats pilsētas dzīvoklītī taisu ... :)))
#2
2009-12-23 17:19
sandrika: Mjā... Dobelē korķis parasti ir trakās pārbrauktuves dēļ, bet, ja tā nav vainīga, tad tiešām pasaules gals klāt... :))))
#3
2009-12-23 17:25
bucene: Es nu esmu pavisam citaa pusee. Dobeles pusee ta veel kaut ko var nopirkt iistajos laukos, bet te galiigi nekaa, neviens neko vairs negrib tureet, pat olas mekleeju ar uguni, it kaa kaut kas nokožot... Ja pienu veel var nopirkt, tad biezpienu un kreejumu negrib taisiit...Laucinieki pielaagojušies pilseetniekiem:) Kad aizbraucu uz Dobeli, skatos sakoptos laukus, te vien aizaugušas pļavas visapkaart...
#4
2009-12-23 17:28
kloss: ... :)) Nu es no fermas pērku lielā kannā pienu - krējumu un biezpienu pats taisu ... Lētāk un daudz veselīgāk un garšīgāk ( kā biezpiena recinātāju lieku citrona sulu nevis etiķi , fantastiski maigs sanāk ... ) tāpat desas un gaļu pa laikam uzkūpinu ... bet lielāko daļu lauķu toč nesaprotu , kaut kādas bremzes .. pat normālu kandžu vairs nemāk dzīt bet lok to mākslīgo šņabi ...
#5
2009-12-23 20:55
bucene: Par kandžu gan neko nezinu:) Kaa Tu taisi kreejumu? Atceros, vecaimammai bija taads aparaats, es tik nosmeļu, jo piens te ir tik trekns. Pat uzputot taadu var! Es biezpienam nelieku neko, tik sildu uz leenas uguns ruugušpienu - pastaasti, kaa dari, ja jau tik garsiigs un maigs! Man gan ne visai garšo sauss un irdens biezpiens, patiik vairaak slapjš. Kulinaars esi! Cik atceros, Tu arii sleepo, uz kurieni Tu brauc, vai uz Kurzemes pusi? Vai Iilee tas kalns veel braucams?
#6
2009-12-23 21:03
kloss: krējumam ir separātors ( nopērkams Rīgas preču tirgū ) klāt arī instruktāža ... biezpienam pienu vispirms ieraudzēju ( vislabāk ar rupmaizes garoziņu ) , apm 3 - 4 dienās , tad sildu līdz apm.70 C un lieku klāt citrona sulu ( citi lej etiķi ) kādi 1,5 gb uz 30 litriem vājpiena , to liek lai labāk sarauj , bet mitruma daudzumu tas neietekmē , cik pats pēc tam ilgi notecina tik ir ... youtubē mācību filmas biezā slānī , tur arī visādus pekstiņus var samācīties , ja zin valodu ... :)) sūkalas var uzraudzēt un sanāk vērtīgs dzirkstošais padzēriens ...
Slēpoju Milzkalnā ( Tukums ) vai Riekstukalnā ( Baldone ) , par Īli nezinu , neko neesmu dzirdējis ...
Un kulinārs toč es nav , tas man hooobijs , es ir PLC programmētājs ...
#7
2009-12-23 21:19
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.


Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅