![]() | |||
|
Iepazīsties
190 lietotāji on-line
92 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Jolantina_: vēl viena dīvainība ir dilles lakstus nosaukt par kareklīšiem :)) labi sasmīdināji:)))
#1 2008-03-06 11:58 Sofija1234: manuprāt, kātus var tikai izmantot gurķu skābēšanai... un reizēm iemest zupas katlā novārīt un pēc tam izķeksēt, lai garša neiet zudumā, bet salātos neviens sevis cienošs pavārs kātus nekapā...
#3 2008-03-06 12:49 perpetuum_mobile: Kāti ir pats labums, sevišķi tur, kur pāriet saknē, garša mēlē kož.
Vai esi mēģinājis diļļu sēklas? :) #4 2008-03-06 13:02 Sofija1234: mana kolēģe ziemā te vienubrīdi lietoja diļļu eļļu. Es ar vienreiz no pudelītes paprovēju, tīri spēcīga garša, ne katram garšos.
#7 2008-03-06 13:08
Pārējos 13 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |