|
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
72 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
atspole19: Man garšo zemeņu-biezpiena deserts. Ņemu gan saldētās zemenes, bet ar svaigām būtu garšīgāk.
Recepte: 1 paciņa vājpiena biezpiena, i paciņa saldētās zemenes, saldais krējums 200 g, cukurs pēc garšas. Sakuļu biezpienu ar saldo krējumu, pievienojot nedaudz zemeņu sulas.Cukuru parasti 2 ēd.karotes. Atlikušās ogas sablenderēju, pievienojot cukuru. Šādu zemeņu mērci pārleju pāri zemeņu-biezpiena krēmam. #1 2017-07-26 19:54 5aveenija: Šausmas :))
Labi, ka esi Tu! Par sevi nemaz...tik par citiem, tik par citiem! :)) #3 2017-07-26 20:13 puuuka: pa fikso...sagriez zemenes un pārlej ar kondensēto pienu,fiksi un ēdās arī labi:)
#6 2017-07-26 22:16
Pārējos 2 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kas ir jūsu firmas ēdiens? (52)
Piemēram, pie manis radi, draugi un paziņas nāk paēst ķīniešu ēdienus, sevišķi vistiņu visādos izpildījumos, ceptus ...
Kā izmantot sarīvētos burkānus pēc sulas izspiešanas? (22)
Tagad sulu spiešanas laiks! Sulu izdzer, bet samaltos burkānus žēl sviest ārā. Pamēģināju cept kopā ar tītara gaļu ...
Brāga paliek par ķīseli,pec 3-4 dienu rūgšanas. Kāpec? (5)
Pirms tam nekas tamlidzigs nebija noticis. Lieku 5kg cukura uz 10kg kviesu graudu. Tilpnes lielums 50l. Norugst pec ... |