«Alus Mērija» un citi vēsi kokteiļi karstam laikam Apiņu Mohito Pagatavošana: Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Vispirms izspiež laima sulu un pievieno sīrupu un piparmētras. Pēc tam kokteilim pievieno smalko ledu un to pārlej ar alu, ko apmaisa. Jau gatavo kokteili dekorē ar laima daiviņu un piparmētru. Nepieciešams: - Alus
- Mojito mint sīrups
- Laima sula
- Smalkais ledus
- Laima daiviņa
- Piparmētras
Alus Mērija Pagatavošana: Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Salej glāzē alu un tomātu sulu, pievieno garšvielas (sāli, piparus, tobasco, vorčesteras mērci, mārrutkus), ko pēc tam nepieciešams kārtīgi apmaisīt. Pēc tam dekorē ar selerijas kātu un pipargurķīšiem. Nepieciešams: - Alus
- Tomātu sula
- Sāls
- Pipari
- Tobasco mērce
- Vorčesteras mērce
- Mārrukti
- Citronu sula
- Selerijas kāts
- Pipargurķīši
Alus upene un ingvers Pagatavošana: Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Vispirms sastampā ingveru, pievieno upeņu sīrupu un smalko ledu. Pēc tam pievieno alu un visu apmaisa. Dekorē ar ingvera un apelsīna daiviņu. Nepieciešams: - Alus
- Upeņu sīrups
- Ingvers
- Smalkais ledus
- Apelsīns
|