![]() | |||
|
Iepazīsties
100 lietotāji on-line
89 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
zilani dienasgrāmata
MAaSA: Dzīve skaista.:)
Kafija rūgta.:(:D Es te vēl štukoju,ko man uztaisīt,jo viesi brauc. Tādus gardumus,ko piedāvājat Jūs,viņi neēdis. Sātīgi.:)) Es vēl par tām vafelēm domājo,ko vakar man "pastūma". Varētu arī ar kādu pildījumu. Kreņķis ar tiem ciemiņiem,kuriem dietas.:D #1 2010-08-13 07:35 zilani: Bet kā var izbaudīt saldmi, ja nebūs kaut kā rūgta ;)
Nu man jā visi tie saldumi tādi pa trekni - no vecajām padomju receptēm taisītas, kaut gan tur iekšā tik 1 ēd.k. sviesta:) Ui es te nesen lasīju recepti no auzu pārslām - diētisku, ja vajag sameklēšu:) #2 2010-08-13 07:39 Nifer_titi: Labrīt! un paldies...garšo, garšīgi:))
...jā...nez kāpēc, bet man arī tāda paaugstinātā sajūsmas sajūta... būs forši, būs... Tev aī veiksmīgu, brīnumiem bagātu piektdienu, 13 to:)) #3 2010-08-13 07:41 zilani: Nu redz cik jauki - ne es viena tādā pacilātā noskaņojumā :)
Paldies par laba vēlējumiem:) #4 2010-08-13 07:43 zilani: Nu ieliku gan, jo zinu kur meklēt to recepti :) Tik cik nu diētiska ir cits jautājums :)
Auzu pārslu cepumi. 150 g milti (lieku 1/2 kviešu, 1/2 rudzu), 50 g brūnais cukurs, 75 g medus, 100 g kausēta sviesta, 100 g auzu pārslas, 100 g kokosriekstu skaidiņas, 1 tējk. cepamā pulveris, pāris ēdamkarotes krējums, 1 tējk. kanēlis, 1 tējk. malts kardamons,vaniļas cukurs Sajauc visas sausās sastāvdaļas, tad pielej kausēto sviestu un medu, visu ar rokām samīca. Veido valrieksta lieluma bumbiņas, viegli piespiežot lieciet tās uz ieziestas plāts. Cep 200°C 15 20 minūtes. Mīkla būs diezgan irdena ( tādai tai jābūt), tomēr iespējams saveidot plācenīšus. Ja neturas kopā, pielieciet vēl nedaudz krējuma un miltu. #7 2010-08-13 08:00
Pārējos 11 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |