|
Dienasgrāmatas (blogi)
Sirmiss, 02-09-2008 21:18 |
|
4 143 |
cepot asinsdesu palapoju tiiklu : "Mazliet par saknēm. Jatev šķiet, ka šis blogs ir tāds nedaudz slims vai arī kāds tavs paziņair konkrēti saspiedis galvu, tad padomā kādi ekstrēmi psihopāti irdzīvojuši pagātnē, un tev tagadnes kreatīvs vairs nešķitīs tikvājprātīgs. Padomā kaut vai par to cilvēku, kurš pirmo reizi pasaulesvēsturē nolēma izgatavot asinsdesu. Varētu būt bijis tā, ka viņam gribējies uzšmorēt kaut kogaršīgu, tā nu viņš sēdēja un domāja līdz vienā mirklī viņam burtiskiiesita pa galvu ģeniāla ideja: "Klau, klau...", viņš pie sevis noteica"Ja nu es paņemtu riekšavu putraimu, spaini ar cūkas asinīm, sajauktuto kopā un sapildītu cūkas dirsā? Pēc tam varētu ēst, piemēram, arbrūkleņu zapti!" Tas tev nav vis kreatīvu rakstīt - šis cilvēks irbijis reāls praktiķis. Protams, var gadīties, ka pie šīs idejas viņš nenonāca tikvienkārši, bet gan ilgu un grūtu eksperimentu rezultātā. Bail patiedomāties kādus orgānus kādās kombinācijās un kur viņš mēģinājis bāzt,ko cept un vārīt, kādus organiskus šķidrumus dzert, līdz atzinisasinsdesu par labāko variantu. Gan pēkšņas apgaismības, gan ilgueksperimentu ceļš man šķiet vienlīdz iespējami. Ņemot vērā augstāk minēto, mūsdienu TV realitātes šovi arkukaiņu ēšanu, slieku rīšanu un tamlīdzīgām "ekstrēmām" izdarībām tāda klīrīga diršanās vien ir.
megaportāls |
AKMENS_SIENA: Labu apetīti!:) Man nekad naf garšojusi asins desa!:DDD #1 2008-09-03 07:38
nuar: Spānijas ziemeļos, kur morselja ( asinsdesa) ir nacionālais ēdiens, par brūkleņu zapti viņa nav ne dzirdējuši. toties vāra asinsdesu kopā ar pupiņām vai lēcām. garšīgi :)
bet laikam ne jau par to stāsts... #2 2008-11-08 23:37
bye_bye: man kaut kā nošķebināja.... #3 2010-01-10 09:58
Richi: "Ja nu es paņemtu riekšavu putraimu, spaini ar cūkas asinīm, sajauktuto kopā un sapildītu cūkas dirsā?"
man liekas, ka cūka pretotos #4 2012-03-11 13:57
Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
|