|
Iepazīsties
490 lietotāji on-line
92 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
riebekle: Es arbūzu sakarā pesimistiska. Vairs neeksperimentēju, jo nav mūsu klimats arbūziem domāts. tad jau labāk cukīni vai gurķus. Vismaz jēga no tiem.
#1 2018-04-24 19:21 riebekle: Kaut kādi sū__iņi jau izauga, bet tie arbūzi nav saldi un garšīgi, tie nenogatavojas tādi kā normāli, maziņi viņi. Bet varbūt, ka audzēt nemācēju, varbūt šķirne ne tāda trāpījās, bet vairs neeksperimentēju, tad labāk tos pāris arbūzus sezonā nopērku. :)Bet varbūt tev veiksies labāk nekā man! Gaidīšu ziņas par ražu. :)
#3 2018-04-24 19:33 Parama: par to, ka man izdosies labāk, šaubu nav! došu ziņu, ja vispār kas izdīgs:) Man būs lieli sū_iņi, un sarkani un garšīgi. Tu viņus uz lauka audzēji, vai siltumnīcā?
#4 2018-04-24 19:38 Parama: labi, ka man nav siltumnīcas, toties saulains lauks ar labu gribu izaudzēt arbūzus :)
#7 2018-04-24 19:55 RRAGANA: Es būtu vienā kefiepakojumā likusi max 2 sēkliņas.. ērtāk pēc tam. Uzreiz hops un pa taisno zemē.
#6 2018-04-24 19:51
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā tīrīt saldētas garneles? (7)
Lūdzu pasakiet kā pareizi jātīra saldētas garneles!:) Vai ir arī jāvāra?
Liepziedu tēja (13)
Laikam liepziedu vākšana jau ir nokavēts vilciens? Vismaz Rīgā jau noziedējuši. Varbūt tālāk uz ziemeļiem vēl zied? ...
Bumbieru marinēšana? (8)
Ļoti daudz vasaras bumbieru. Ievārījums jau ir, kompots arī. Vai ir citas iespējas? (dzirdējusi esmu par marinēšanu) |