|
Dienasgrāmatas (blogi)
Sirmiss, 02-09-2008 21:18 |
|
4 143 |
cepot asinsdesu palapoju tiiklu : "Mazliet par saknēm. Ja
tev šķiet, ka šis blogs ir tāds nedaudz slims vai arī kāds tavs paziņa
ir konkrēti saspiedis galvu, tad padomā kādi ekstrēmi psihopāti ir
dzīvojuši pagātnē, un tev tagadnes kreatīvs vairs nešķitīs tik
vājprātīgs. Padomā kaut vai par to cilvēku, kurš pirmo reizi pasaules
vēsturē nolēma izgatavot asinsdesu.
Varētu būt bijis tā, ka viņam gribējies uzšmorēt kaut ko
garšīgu, tā nu viņš sēdēja un domāja līdz vienā mirklī viņam burtiski
iesita pa galvu ģeniāla ideja: "Klau, klau...", viņš pie sevis noteica
"Ja nu es paņemtu riekšavu putraimu, spaini ar cūkas asinīm, sajauktu
to kopā un sapildītu cūkas dirsā? Pēc tam varētu ēst, piemēram, ar
brūkleņu zapti!" Tas tev nav vis kreatīvu rakstīt - šis cilvēks ir
bijis reāls praktiķis.
Protams, var gadīties, ka pie šīs idejas viņš nenonāca tik
vienkārši, bet gan ilgu un grūtu eksperimentu rezultātā. Bail pat
iedomāties kādus orgānus kādās kombinācijās un kur viņš mēģinājis bāzt,
ko cept un vārīt, kādus organiskus šķidrumus dzert, līdz atzinis
asinsdesu par labāko variantu. Gan pēkšņas apgaismības, gan ilgu
eksperimentu ceļš man šķiet vienlīdz iespējami.
Ņemot vērā augstāk minēto, mūsdienu TV realitātes šovi ar
kukaiņu ēšanu, slieku rīšanu un tamlīdzīgām "ekstrēmām" izdarībām tāda klīrīga diršanās vien ir. |
AKMENS_SIENA: Labu apetīti!:) Man nekad naf garšojusi asins desa!:DDD #1 2008-09-03 07:38
nuar: Spānijas ziemeļos, kur morselja ( asinsdesa) ir nacionālais ēdiens, par brūkleņu zapti viņa nav ne dzirdējuši. toties vāra asinsdesu kopā ar pupiņām vai lēcām. garšīgi :)
bet laikam ne jau par to stāsts... #2 2008-11-08 23:37
bye_bye: man kaut kā nošķebināja.... #3 2010-01-10 09:58
Richi: "Ja nu es paņemtu riekšavu putraimu, spaini ar cūkas asinīm, sajauktuto kopā un sapildītu cūkas dirsā?"
man liekas, ka cūka pretotos #4 2012-03-11 13:57
Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
|